Android Ve İOS Telefonunuzmu Var Para Kazanarak Değerlendirin O Zaman :)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ezio
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Ezio

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar programı ben google play storede gezerken buldum gerçekten türklerden böle bir uygulama çıkaçağını hiç düşünmemiştim arkadaşlar her gün 11:00 14:00 17:00 reklamlar geliyor saat 21:00'a kadar süreniz var tıklayıp izliyorsunuz sonra anket soruları geliyor reklamı beğendinizmi tıklamayı düşünüyormusunuz vb vb. akşam 21:00 civarlarinda ödemeniz paypal hesabınıza geçiliyor uygulamaya Google Play Storeye Yani Android Markete WinAt9 yazarsanız ulaşabilirsiniz arkadaşlar ben bunu niye paylaşıyorum şimdi böle düşünmeyin ben bunları arkadaşlarıma sölemeyimde daha çok reklam gelsin arkadaşlar sistem öle yürümez bildiğiniz gibi firmalar en çok üyeye sahip olan yerlere reklam vermek ister burdaki amaçta bu ne kadar çok üye , o kadar çok reklam ne kadar az üye , o kadar çok reklam mantığını düşünmeyin hiç bir şekilde.
Site;http://bc.vc/o0VD7a
Ödeme Kanıtı;http://e1212.hizliresim.com/14/3/gk8pb.png

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
kimse yorum yapmamış. bu sistemi kullanan kimse yok sanırım. benim de güvenesim gelmedi

oraycan

Doçent
Reaksiyon puanı
0
free money factory kullandım yaklaşık 10 dolar biriktirdim ödemeyi almayı denedim ve benim hesabımdan adamlara para göndermeye çalıştı

D

Deleted member 216045

SDN Okuru
ben kullanıyorum günlük max 90 kuruş geliyormuş ben ilkinde 75 kuruş ödememi aldım.

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
Ben kullanıyorum bir sıkıntım yol şahsen günde 2,5 tl civarı ödeme yapıyorlar :) tabi bende 3 hesap var siz 5 cihaz bulabilirseniz daha da artar bu tutar :D

Czmi

Doçent
Reaksiyon puanı
2
kullaniyorum ayda tek kullaniciyla max 26 tl para alabiliyorsunuz
soyle dusunmek gerek
30 saniyelik videolar var ve aylik kontor parasi olarak bakilirsa dusunulebilir gelmisti bana

free money factory kullandım yaklaşık 10 dolar biriktirdim ödemeyi almayı denedim ve benim hesabımdan adamlara para göndermeye çalıştı
hocam tekrar anlatirmisin
pek iyi anlatamamissin sanirim