Hakan Kundakçı
Öğrenci
ben araştırdım fakat bir türlü kafama yatanı bulamadım kamerası mühim değil yeterki diğer donanımları üst seviyede olsun varsa böyle bir telefon öneride bulunabilirmisiniz ?
Mi6ben araştırdım fakat bir türlü kafama yatanı bulamadım kamerası mühim değil yeterki diğer donanımları üst seviyede olsun varsa böyle bir telefon öneride bulunabilirmisiniz ?
Xiaomi mi6 fiyat uygun, donanım üst düzey kamera da üst düzey.ben araştırdım fakat bir türlü kafama yatanı bulamadım kamerası mühim değil yeterki diğer donanımları üst seviyede olsun varsa böyle bir telefon öneride bulunabilirmisiniz ?
Lg q6 al ozman sifiri 1200 tl infinity display galan oyunlardada sifir sorunfiyatı uygun dedim 2000 tl üstü telefon bunlar bro bana uygun değil bunlar
Mi 6 1900-2000 arasına düştü. Ama mi5-mi5s de tercih edebilirsin,1200-1400 arası Fiyat performans konusunda xiaomi den cömerti yok.fiyatı uygun dedim 2000 tl üstü telefon bunlar bro bana uygun değil bunlar
Tercih meselesi tabi saygı duyarım ama yanlış bilgilendirmişler sizi play store kurulu olarak geliyor Avrupa cihazlara, Çin'de Google servisleri yasak Olduğu için Çin sürümünde play store yok Ben mi 5 kullanıyorum 5 serisinde kulaklık girişi var.mi ler hoşuma gitmiyor ya google store yok kulaklık girişi yok bunlar hep etken bluetooth sevmiyorum zarar