Android uygulama yapma taviyesi

yusufYAZICI155

Asistan
Reaksiyon puanı
90
Merhaba ben sketchware kullanıyordumki ve menumdun taa firebase hatası verene kadar ya sohbet etme uygulaması yaptım çalışıyordu sonra kayıt olurken uid sini veritabana kaydetme algoritmasını yapmıştım bakıp çalışıyormu diye kontrol ettim direkt kapatıp saçma sapan birşey okup tekrar açılıyor java dilinde hata veriyordu anlamadımki usernameactivity on child added falan yazıyordu bende mevcut vardı onu sildim ama hata vermiyordu o olmadan program düzgün çalışmazki sonra baya bi uğraştım düzelmedi aksine komple bozuldu

ben yeni uygulama oluşturup aynı algoritmaları koyup yeniden denesem mi yoksa başka platforma falan mı geçsem android uygulaması yapmak için önerdiğiniz programlar? Sadece telefondan yapmak istiyorum pek pcye oturamam 12.sınıf yks hazırlığı için bana pc izin vermiyolar önerilerinizi alayım

Not: python dili biliyorum ama android java dili olduğu için işe yaramıywcağını süşünüyorum java dili bilmiyorum

CapScroLL

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,683
AIDE uygulamasını kullanabilirsiniz.

CapScroLL

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,683
Tutorial videoları izleyerek öğrenebilirsin, bir yerlerden başlaman gerekiyor böylesi daha iyi olur.

yusufYAZICI155

Asistan
Reaksiyon puanı
90
Tutorial videoları izleyerek öğrenebilirsin, bir yerlerden başlaman gerekiyor böylesi daha iyi olur.
Senin dediğini yaomadım ama sorunumu çözdüğüm için öyle bi rahatladımki meğerse firebase de eklediğim database eklentisinin dosya yerine key ekleyince hata veriyormuş