yusufYAZICI155
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 90
Merhaba ben sketchware kullanıyordumki ve menumdun taa firebase hatası verene kadar ya sohbet etme uygulaması yaptım çalışıyordu sonra kayıt olurken uid sini veritabana kaydetme algoritmasını yapmıştım bakıp çalışıyormu diye kontrol ettim direkt kapatıp saçma sapan birşey okup tekrar açılıyor java dilinde hata veriyordu anlamadımki usernameactivity on child added falan yazıyordu bende mevcut vardı onu sildim ama hata vermiyordu o olmadan program düzgün çalışmazki sonra baya bi uğraştım düzelmedi aksine komple bozuldu
ben yeni uygulama oluşturup aynı algoritmaları koyup yeniden denesem mi yoksa başka platforma falan mı geçsem android uygulaması yapmak için önerdiğiniz programlar? Sadece telefondan yapmak istiyorum pek pcye oturamam 12.sınıf yks hazırlığı için bana pc izin vermiyolar önerilerinizi alayım
Not: python dili biliyorum ama android java dili olduğu için işe yaramıywcağını süşünüyorum java dili bilmiyorum
ben yeni uygulama oluşturup aynı algoritmaları koyup yeniden denesem mi yoksa başka platforma falan mı geçsem android uygulaması yapmak için önerdiğiniz programlar? Sadece telefondan yapmak istiyorum pek pcye oturamam 12.sınıf yks hazırlığı için bana pc izin vermiyolar önerilerinizi alayım
Not: python dili biliyorum ama android java dili olduğu için işe yaramıywcağını süşünüyorum java dili bilmiyorum