İçinde size ait AdMob reklam kodlarınız olan uygulamalar yapıyorsunuz ve Google Play'de yayınlıyorsunuz ve birileri sizin uygulamanızı indiriyor ve bunlardan bazıları bilerek yada bilmeyerek reklama tıklıyor ve sizde bunun üzerinden para kazanıyorsunuz.Temel mantık bu, kim benim yaptığım uygulamayı indirecek ve reklama tıklayacak demeyin. İsabetli uygulama konuları olduktan sonra inanınki uygulamanız indirilir, reklamada tıklanılır bu konuda bir endişeniz olmasın. Yalan yok ben kendim kazanıyorum. Uygulamanızı yapıp yayınlayıncaya kadar biraz bilgisayar başında uğraşacksınız uygulamanız yayınlandıktan sonra artık sizin bişey yapmanıza gerek olmadan tüm dünyada yayınlanacak ve kazanmaya başlayacaksınız. 24 saat boyunca uygulamanız yayında olduğu için dünyanın her yerinden cep telefonları ile uygulamanıza ulaşabilirler. Bu konuda daha geniş bilgiyi internette bulabilirsiniz. Google arama motoruna androidilecokparakazan diye aratın bu konuda size daha geniş bilgiler çıkıyor. Hiç kod bilmenize bile gerek yok.