Android TV'ler Bizlere Neler Kazandıracak?

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan shiftdelete.net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

shiftdelete.net

SDN Okuru
Android TV'ler Bizlere Neler Kazandıracak?

Android tabanlı akıllı telefonlar, tabletler ve akıllı saatler derken, akıllı TV'lerde de Android işletim sistemi yaygınlaşmaya başladı. Android TV'ler hakkında TPVision ile konuştuk.

Akıllı televizyonlardan beklentileriniz neler? Bu beklentilerinizi Android işletim sistemli akıllı TV'ler sizce gerçekleştirebilir mi? Gerçekleştiremeyeceğini düşünüyorsanız da önerileriniz neler?
 

-Hewal-

Dekan
Katılım
27 Haziran 2008
Mesajlar
5,210
Reaksiyon puanı
11
Puanları
0
Bence çok gerekli bir şey gelenekselleşmiş tv artık insanları tv den soğutuyor internte+tv ilerki zamanlarda muazzam hizmetler sunucak sansürsüz tv deneyimine sahip olcağız .Bağımsız internet tv kanalları olacak başkalarının duymamızı istemediğ şeyleri o kanallar yayınlayacak .İnsanı tatmin etmeyn ve saçma sapan yayın yapan bir çok tv kanalı kapanacak ayrıca internet tvl kanalları istediğimiz seçme özgürlüğü verecek denetim bizim elimizde olacak .Ha kaliteli yayınlar izlemek için cebimizden ekstra paralar çıkacak ama cüzi miktarlarda .
 

nailasmu

Profesör
Katılım
6 Mayıs 2013
Mesajlar
2,166
Reaksiyon puanı
5
Puanları
218
Yaş
31
Konum
Bakü
Şimdiki tvlerin sistemi eski java gibi, android sistemi çok lazım
 
Üst