Android telefonum da donmalar başladı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 12ada
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

12ada

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Merhaba arkadaslar etelefonumda cok farkli donmalar basladi bazen tus kilitlenince ekran karariyor ve gelmiyor hangi tusa bassanizda 0 20 bazem 30 saniye sonra geliyor ekran ve wifi vs varsa yeniden baglaniyor bildirimler yeniymis gibi tekrar geliyor. Telefonum galaxy note 2. Donma yoktu onceden hic. Virus mu bulasti hangi program ile taramami onerirsiniz?

HeroGaki

Doçent
Reaksiyon puanı
10
Telefonun dahili hafızası dolmuş olabilir recovery moddan reset yapın format atın yada Cleanmaster programını indirip kurun bütün gereksiz programları kaldırın.

12ada

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Clean master ile surekli siliyorum ama az once yine kaldi oyle

isveçli

Profesör
Reaksiyon puanı
10
hep söyluyorum androidi ayda bir duzenli olarak yedekleyip formatlayin diye.

Xperia007

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Xperia P var hocam.Yani nedense hiç donma kasılma olmadı.Ben de şaşırıyorum bu duruma 2 haftada bir androidi yedeklerim ve telefonu sıfırlarım.Daha çok stabil çalışıyor böyle yapınca

hasanistan44

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Hocam bundan sonra şöyle diyelim androidli telefon almayın :D

Hocam Clean Master var kullandığım. Virus bulaşma ihtimali var mı?
clean master ı da sil. "ayarlar : uygulamalar : çalışanlar" kısmına gir gereksiz yere ramı doldurup telefonu yavaşlatan ne kadar uygulama varsa kaldır.

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
alt segment telefonları belli aralıklarla wipe yapmak yani sıfırlamak bencede en iyisi

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Merhaba arkadaslar etelefonumda cok farkli donmalar basladi bazen tus kilitlenince ekran karariyor ve gelmiyor hangi tusa bassanizda 0 20 bazem 30 saniye sonra geliyor ekran ve wifi vs varsa yeniden baglaniyor bildirimler yeniymis gibi tekrar geliyor. Telefonum galaxy note 2. Donma yoktu onceden hic. Virus mu bulasti hangi program ile taramami onerirsiniz?
telefonu reset le( fabrika ayarlarına) gene olmassa bi servise yada telefoncuya göster...