Android Telefonu Satmadan Önce Verileri Silme

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dogg
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Dogg

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar. Herkese iyi akşamlar dilerim öncelikle. Bir sorum olacaktı.

Elimde s3 mini telefonum vardı 3-4 yıllık. Satmayı düşünüyorum. Fabrika ayarlarına sıfırladım ve sonrasında ishredder isimli uygulama ile verilerin üstüne yazarak sildim. Sonra tekrar fabrika ayarlarına sıfırladım. En son olarak Recovery menüsünden formatladım.

Bilgisayardan program ile tarattığımda hiç bir fotoğraf vesaire bulamadı. Fakat yinede içimde bir kuşku var. Sonuçta bir ton aile fotoğrafları ve özel fotoğraflarda vardı içinde. Sizce alan telefoncu, veya telefoncudan alan başka birisi içindeki verilere ulaşabilir mi bu işlemlerden sonra? Şimdiden teşekkürler..

serhatdundar

Asistan
Reaksiyon puanı
99
Merhaba arkadaşlar. Herkese iyi akşamlar dilerim öncelikle. Bir sorum olacaktı.

Elimde s3 mini telefonum vardı 3-4 yıllık. Satmayı düşünüyorum. Fabrika ayarlarına sıfırladım ve sonrasında ishredder isimli uygulama ile verilerin üstüne yazarak sildim. Sonra tekrar fabrika ayarlarına sıfırladım. En son olarak Recovery menüsünden formatladım.

Bilgisayardan program ile tarattığımda hiç bir fotoğraf vesaire bulamadı. Fakat yinede içimde bir kuşku var. Sonuçta bir ton aile fotoğrafları ve özel fotoğraflarda vardı içinde. Sizce alan telefoncu, veya telefoncudan alan başka birisi içindeki verilere ulaşabilir mi bu işlemlerden sonra? Şimdiden teşekkürler..
Bu kadar temizlemeden sonra sistem geri yükleme gibi bir seçenek yoksa verilere ulaşabileceğini, daha doğrusu içinde ulaşılabilecek veri kaldığını sanmıyorum.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Bu kadar paranoyak olmaya gerek yok. Kimse böyle şeylerle uğraşmaz. Herkesin işi gücü var.. Ayrıca, telefonlarda silinen veriyi kolay kolay geri getiremezler..

osos11

Asistan
Reaksiyon puanı
124
Zorlarsam belki parça parça alabilirim, emin değilim! Belleğin durumunu görmek lazım. Emmc çipin .raw imajını alıp onu sanal disk gibi bilgisayara tanıtınca, veri kurtarma programları geri kalanı çok iyi hallediyor.