Android telefonla ısyerınde WİFİ baglanma sorunu

haydari11

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaslar yardım edersenız sevınırım .. ben gecen aylarda calıstıgım ıs yerınde wifi baglantısıyla

sorunsuz bır sekılde baglanıyorduk fakat bılgı ıslem bolumundekı gorevlı wifi ıle baglanan

telefonları kıtlemıs yanı sınyal full cekıyor wifi sifresini bildigimiz halde baglanamıyoruz wifi ile

baglanan ısletmedekı bılgısayarlar var onlar sorunsuz baglanmakta yardım edersenız sevınırım ....

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Bilgisayarlar haricinde tüm ipleri bloklamis olabilir.

haydari11

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Peki napmamiz gerek bi program varmi bu sorun icin

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Peki napmamiz gerek bi program varmi bu sorun icin

Böyle bir programin varligindan haberim yok. Tuhaf olan sey, is yerinde neden wifiden baglanti kurdugunuz cihazlari kitlesinler ki?

Istemedikleri halde is yerinin veya (yabanci) birinin internetine baglanirsan basin belaya girebilir.

haydari11

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
fabrıkada calısıyorum yaklasık 500 kısı kullanıyordu wifiyi yanı basımızın belaya gırmez ... bu telefonların ıp olarak kıtledı sanırım tamda anlamıyorum eyer oyleyse bu ıp lerı degıstırsek sorun duzelırmı ??

haydari11

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hayır yapmadılar bılgı ıslem bolumune yenı bır arkadas aldılar geldıgı gıbı kıtletı wifiyi amırler dahıl herkez kullanıyordu fakat sımdı kullanaamıyoruz wifiyi...pekı ıp nasıl degıstırıcez bıraz anlatırmısın