Android Telefona Wireless Charge Özelliği Ekleme

schmerzlichschön

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Elimde kullanmadığım bir Huawei p9 lite 2017 telefon var. Bu arkadaşın arkası cam. Diyorum ki buna internette dolaşan şu qi wireless chargerlardan alayım kesip biçip Telefonun içine yerleştirip kullanayım. Ama karşımda ne gibi sorunlar olacak bilmiyorum. Aslında zaten direk internetten hazır bir şey alıp onun üstünden gitmek isteme sebebim de bu. Iphonelardaki gibi sıkıntılı mı androidlerde de şarj olayına manuel olarak müdail olmak ?

lotusadana

Doçent
Reaksiyon puanı
220
Note3 ve note4 arkası kapaklı olduğu ve portları hazır olduğu için alıp takmıştım.
Kablosuz şarja koyunca ekranda kablosuz şarj başladı yazısı çıkıyordu ama yavaştı.
Şimdi note9 kullanıyorum kendinden var ama hiç kullanma ihtiyacım olmadı.

schmerzlichschön

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Aslında kullanım kolaylığı açısından güzel bir özellik ama dediğiniz gibi hızı ve fiyatı makul olmalı. Yani sırf kablosuz şarj için 300tlyi gözden çıkarmak istemiyorum. Aslına bakarsanız amacım kablosuz şarja sahip bir telefonum olmasından ziyade şuan herhangi bir projeyle uğraşmamanın verdiği boşluk var. Gidip şu kılıf arkasına takılan alıcılardan birini alsam, bir de 50~ TL'ye Wireless Charger alabilrsem baya güzel bir şey ortaya çıkar bence. Sadece bana yol gösterecek bu işi denemiş biri var mı diye yazmıştım.