S
SND Anonim 5
SDN Okuru
Telefonumda aşırı progran var ve bunları sildiğimde bile dosyaları kalıyor format atsam bi zararı olurmu veya ne yapabilirim normal formatmı önerirsiniz hard reset mi yardımcı olursanız sevinirim
Telefona format atmak cihaza zarar vermez tam tersi cihazı rahatlatır.Yedek alıp hard reset atabilirsin.Telefonumda aşırı progran var ve bunları sildiğimde bile dosyaları kalıyor format atsam bi zararı olurmu veya ne yapabilirim normal formatmı önerirsiniz hard reset mi yardımcı olursanız sevinirim
Eminsiniz dimi hocam zarar görmesini stemiyorum malum fiyatlar aşırı pahalıTelefona format atmak cihaza zarar vermez tam tersi cihazı rahatlatır.Yedek alıp hard reset atabilirsin.
Ben Biraz Araştırdım Format Yılda 1 Hard Reset 3 Ayda 1 Yapmak Telefon Ömrünü Uzatır Ayrıca Telefonu Her Gün 1 Kere Kapat Aç Yapmak Gerekiyor (Yeniden Başlatma Değil) İşlemci RahatlarTelefonumda aşırı progran var ve bunları sildiğimde bile dosyaları kalıyor format atsam bi zararı olurmu veya ne yapabilirim normal formatmı önerirsiniz hard reset mi yardımcı olursanız sevinirim
Hayır, saçma sapan söylentiler bunlarTelefonumda aşırı progran var ve bunları sildiğimde bile dosyaları kalıyor format atsam bi zararı olurmu veya ne yapabilirim normal formatmı önerirsiniz hard reset mi yardımcı olursanız sevinirim
Hocam benim kullandığım Mate 10 Pro serviste sıfırlandı.Android 9 a güncellendi.Bendede ufak tefek takılmalar vardı.Hard reset ten sonra cihazı aldığımda cihaz eskisinden daha iyi oldu.Eminsiniz dimi hocam zarar görmesini stemiyorum malum fiyatlar aşırı pahalı
Bence kapat aç daha fazla yorar pek bilgim yok ama ?Ben Biraz Araştırdım Format Yılda 1 Hard Reset 3 Ayda 1 Yapmak Telefon Ömrünü Uzatır Ayrıca Telefonu Her Gün 1 Kere Kapat Aç Yapmak Gerekiyor (Yeniden Başlatma Değil) İşlemci Rahatlar
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bir Zararı Olmaz
Öyle bir şey yokTelefonu Her Gün 1 Kere Kapat Aç Yapmak Gerekiyor (Yeniden Başlatma Değil) İşlemci Rahatlar
Öyle bir şey de yok, inanmayın böyle şeylereBence kapat aç daha fazla yorar pek bilgim yok ama ?
İşlemci Yorulduğu Zaman Kapat Aç Yapmak İşlemciyi Stabilize Eder Yeniden Başlatmak İşlemciyi Yorar Çünkü İşlemci Telefon Yeniden Başlatılırken De Çalışıyor Ve Ekatra Performans Harcıyor Kapat Aç Yapmanın Faydası OlurBence kapat aç daha fazla yorar pek bilgim yok ama ?
EvetFormat ile hard reset farklı şeyler mi
Farkları neİşlemci Yorulduğu Zaman Kapat Aç Yapmak İşlemciyi Stabilize Eder Yeniden Başlatmak İşlemciyi Yorar Çünkü İşlemci Telefon Yeniden Başlatılırken De Çalışıyor Ve Ekatra Performans Harcıyor Kapat Aç Yapmanın Faydası Olur
Mesaj otomatik birleştirildi:
Evet
Tam tersi Hard reset herşeyi siler.Format bilgileri saklar ve fabrika ayarlarına çevirir.Format Tüm Bilgileri Silerek Fabrika Ayarına Döndürür Hard Reset Bilgileri Saklar Ve Fabrika Ayarına Çevirir
Aynen Karıştırmışım AfedersinTam tersi Hard reset herşeyi siler.Format bilgileri saklar ve fabrika ayarlarına çevirir.
Formatın hiçbir zararı yoktur. Sonuçta zararı olsa Google, Ayarlar > Cihaz > Fabrika ayarlarına sıfırla konumuna format atma butonunu koymaz.Telefonumda aşırı progran var ve bunları sildiğimde bile dosyaları kalıyor format atsam bi zararı olurmu veya ne yapabilirim normal formatmı önerirsiniz hard reset mi yardımcı olursanız sevinirim
General mobile etab 5 e 10 kez rom değiştirdim, hiçbir yavaşlama olmadıTelefonu alalı 1.5 sene olacak. 4 kere format attım. Tam aksine cihaz hafifliyor ve hızlanıyor.