Android Telefon Tavsiyesi

fehmiakca18

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar merhaba, iphone 6 dan Android ya da Windows Phone işletim sistemine geçmeyi düşünüyorum. Özellikle akıcılık konusunda sorun yaşatmayacak telefon tavsiyeniz nedir? İphone cihazım serviste şu anda yenisi ile değişecek cihaz bekliyor. Onu satıp alabileceğim 2200 civarı cihazlar olabilir.

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Arkadaşlar merhaba, iphone 6 dan Android ya da Windows Phone işletim sistemine geçmeyi düşünüyorum. Özellikle akıcılık konusunda sorun yaşatmayacak telefon tavsiyeniz nedir? İphone cihazım serviste şu anda yenisi ile değişecek cihaz bekliyor. Onu satıp alabileceğim 2200 civarı cihazlar olabilir.
androidde üst seviyede akıcı olmayan telefon kalmadı kardeş bir samsung'un telefonları vardı onlarda artık çok iyi çalışıyorlar onlardada sorun kalmadı iphone 6 dan geçince özgürlük delisi olacaksın 2200 tl ye eger bulabilirsen note 5 bulamazsan s6 veya lg g4 al derim....windowsphone u hiç önermem hala daha emekleme aşamasında....

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
2200 tl nin uzerine biraz daha ekleyip samsung note 5 almanizi tavsiye ederim. Her konuda basarili bir cihaz. Suan kotu denebilcek bir yeri yok.

MehmetA097

Asistan
Reaksiyon puanı
4
S6 yada note 5 bu ikisine bak krds ben olsam note 5 alirdim kalem olayi falan iyi oluyo :)

fehmiakca18

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Note 5 bence farklı bir deneyim ve kalem benim hayatımı kolaylaştırmayacak. Touchwiz olayı korkutuyor. O kadar para verip hantallaşacak bir cihaz almak istemiyorum.

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Eğer o fiyatı aşamassan G4 al , Eğer aşabilirsen LG V10 ya da tercihen Note 5 alabilirsin. Neden kimse V10 tavsiye etmiyor hala anlamış değilim :) kimse bilmiyormuş gibi sanki duyurulmadı :D

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
Note 5 bence farklı bir deneyim ve kalem benim hayatımı kolaylaştırmayacak. Touchwiz olayı korkutuyor. O kadar para verip hantallaşacak bir cihaz almak istemiyorum.

O touchwiz yavaslamasi note 4 den onceki modellerde oluyordu. Note 4 ve sonrasi modellerde yok. O zaman butceni aşma 1800 tlye ya bir lg g4 al yada note 4 al bunlarin ikiside mis hibi cihaz. Sony olarak da z3 alma ozellikleri eski kaldi 1800 tl icin. Z3+ alabilirsin mesela 2200 tl ye. ama sony lerde ufak bir hatirlatmada buluniyim her konuda iyiler ama kamera konusunda rakiplerinin bir tık gerisinde haberin olsun. sen butceni aşma g4 note 4 z3+ tan birini al. Ama kamera senin icin onemliyse z3+ alma.