Android Telefon Tavsiye

SHaDeWRoX

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Nokia e6 kullanıyorum. Android e geçeye karar verdim. Bütçem en fazla 750 TL.
Samsung Wonder kullananlar tavsiye ediyorlar mı ?
Sizce bu fiyat alabileceğim en iyi telefon ne olur ?

Ɲevermore

Profesör
Reaksiyon puanı
249
General Mobile Discovery al kullan tepe tepe :D geri kalan parayı da cebe atarsın wonder felan hikaye dört çekirdeğin yanında

Tommy Vercetti

Profesör
Reaksiyon puanı
1,648
wonder çok sıkıntı telefon alıcaksan ikinci el s2 yada gm discovery

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
General Mobile Discovery al kullan tepe tepe :D geri kalan parayı da cebe atarsın wonder felan hikaye dört çekirdeğin yanında

Aynen general mobile discovery tek eksisi çift Hatlı olması gerçi o da arti mi eksi mi soylenemez f/p canavarı

Tommy Vercetti

Profesör
Reaksiyon puanı
1,648
neden eksi olsunki çift hatlı telefonlar hep düşük özellikli olacak diye bişey yok 4 çekirdekli ve çift hatlı bir modelin olması güzel bişey

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
[MENTION=101526]SHaDeWRoX[/MENTION] Kardeşim en iyisi senin için yani o fiyata en iyi telefon General Mobile Discovery'dir. Konularıda mevcut. Ana konu, İnceleme.

ouzdoan68

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Wonder mi ? Galaxy Wonder - Ace - mini uzak durulacak telefonlar aman diyim sakın yapma öyle bir hata.
Öncelikle Android kullanıcaksan En ama en az 1 gb ramın olması gerekir bana göre.
Hiç kullanmadım , hiçte görmedim ama Bu General Mobile Gerçekten Bu fiyata olağan üstü Telefon .
Ben Olsam o kadar paraya alırmıyım bilmiyorum ama , Telefonun Kasası samsung ile nerdeyse aynı , Sert plastik. Ama 600 Liralık samsunglardan çok daha iyi konumda olduğunu söylemem gerekli.
ilk android telefonun olacağı için Giriş seviye için s3 mini öneririm , Xperia Serilerinden Bütçene göre telefon bakabilirsin , Xperia S gibi . Eğer 3 ay Felan beklerim Dersen Hemde bütçeni biraz genişletirsen 1000 tl civarina kadar , Htc one mini Tanıtılıcak , Herşeyi ile süper bi telefon bana göre , Ben bekliyorum onu
2 gb ramı , boom sound teknoloji , ultrapiksel kamera , Olağan üstü Tasarım (Şuanki Telefonlar içinde). Super Lcd 3 ekran , 4.2.2 büyük ihtimal olacak , Yani Karar senin beklersen Htc one mini , Beklemessen S3 mini , Xperia S.
Aklında telefonlarla iligili soru olursa banada özel msjdan ulaşabilirsin

ProRat`

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Sony Xperia sola veya Sony Ericsson Xperia Arc S alabilirsin o fiyata. Galaxy Wonder gerçekten çok donuyor.

88febo88

Asistan
Reaksiyon puanı
0
gm discovery öneririm kullanmadım ama en iyi F/P gibi duruyor incelemelerde. Sadece general mobile olması biraz sıkıntı ne olacağı belli olmaz. Ama aynı özellikli samsung htc telefonlar filan 1000 lirayı buluyor.

semih61

Profesör
Reaksiyon puanı
43
wonder i unut.
ram i en az 1gb olan bir cihaz al.
yakında galaxy ace 3 çıkacaktır onu bekle derim yada ikinci el s2 al

SHaDeWRoX

Asistan
Reaksiyon puanı
8
General Mobile Discovery aklımda yoktu hiç 4 çekirdek olması cezbetti beni

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bence uygun fiyata bir android istiyorsan senin için en uygun olanı samsung galaxy s3 mini olacaktır normal s3 ten fark yok ancak boyut farkı var oda çok bir fark sayılmaz bence :cool:

mustafaysu

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Kardeş S3 ile S3 Mini arasındaki tek fark ekran mı? İstersen biraz daha araştır S3 Mini asla bu arkadaşın beklentilerini karşılayamaz, telefon Temple Run 2 de kasıyor yaw :D
o fiyata alınabilecek en iyi telefon GM Discovery gibi görünüyor, günümüzde çoğu samsungtada hatalar oluyor garantiye gönderioruz tamir edildi diyor fakat hiç bir değşiklik yapılmadan geri geliyor bi sorn gidiyor başka bir sorun çıkıyor bence GM in bu konuda herhangi bir dezavantajı yok, ki zaten türkiyede KVK ile satılıyor telefon

dailiyenaziri

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sakın general mobile a bulaşma bikere yazılım desteğin hiç yok çin malı telefonlardan farkı kalmıyo telefonun :D androidde alma derim iphone yada microsoft phone al

Tommy Vercetti

Profesör
Reaksiyon puanı
1,648
androidin en az 3 sene daha ömrü var hatta 4, oda tizen ubuntu vs başarılı olursa yoksa daha fazla. O yüzden ios yada wp gerisi boş demek mantıksız. Bakın android sayesinde 600 tl lik telefonda modern combat nova 3 real racing oynayabiliyoruz androidi elersek bu oyunları oynamak için 1500 2000 liralık cihaz almamız gerekecek.

SHaDeWRoX

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Galaxy 3 Mini alacağım bu hafta içi aynı fiyata daha uygun bir şey öneren varmı ?

mustafaysu

Asistan
Reaksiyon puanı
1
sakın general mobile a bulaşma bikere yazılım desteğin hiç yok çin malı telefonlardan farkı kalmıyo telefonun :D androidde alma derim iphone yada microsoft phone al

kardeş General Mobile Discovery ye bak sonra yazdığın yorumu tekrar oku :D Ne kadar alakasız olduklarını anlayacaksın, yazılım desteği yok, çin filan filan :DD bi bak telefona tekrar düşün.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

bu devirde s3 mini almak çok mantıksız olur, hele bide GM Discovery dururken :D çok saçma geliyor bana, millet s3 mini 800 TL bayılıyor, fiyatının telefonu değil etse etse 550-600 tl eder o telefon, ki değmez o paraya.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
gm discovery al bulamazsa xperia l nin düşmesini bekle bende l var her işimi görüyor okula bile yardımcı