• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

android telefon alsanız ne alırdınız

engintd1

Asistan
android telefon alsanız ne alırdınız iphone 11 aldım kendime yeğenime android bir cihaz alıcam

çok yüksek bir fiyat olmayacak mahkul bir bütçede bir telefon alıcam hangisini önersiniz opap kamera istemiyoruz

android telefon alsanız ne alırdınız iphone 11 aldım kendime yeğenime android bir cihaz alıcam

çok yüksek bir fiyat olmayacak mahkul bir bütçede bir telefon alıcam hangisini önersiniz opap kamera istemiyoruz
Xiaomi Mİ9T
Redmi Note 8 Pro
Redmi Note 6 Pro
S10+
Note 9
Asus Rog Phone

Redmi Note 8 Pro öneririm.

Performans,
Ekran,
Kamera,
Batarya açısında gayet iyi bir cihaz.

Açıkça da söyleyeyim: Cihazın üstünde Samsung yazsaydı şuan 4500-5000 liraydı.

Kaynak:Galaxy A80

Redmi note 8 1800tl
Redmi note 6 1400tl

Hangisi uygun gelirse
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bunlar makul bütçeye uymuyor?
RN8 Pro ile Mİ9T makul bütçeye uyuyor ancak Mİ9T'yi eleyebilirsin çünkü pop-up istemiyor o halde RN8 Pro fazlasıyla işinizi görür

Redmi note 8 1800tl
Redmi note 6 1400tl

Hangisi uygun gelirse

Bunlar makul bütçeye uymuyor?

redmi note 8 baktım prosunada baktım kameralarda çok detaylı bakmadım ama normal kamerada bi fark göremedim cihazlarda oyunla falan çok işimiz olmadığı için işlemcinin bende bi önemi yok ama gece modu kamerada benim için çok önemli arkadaşlar gece foto ve video çekmeyi seviyor deneyimleyen varsa sevinirim bilgilerini aktaracak

redmi note 8 baktım prosunada baktım kameralarda çok detaylı bakmadım ama normal kamerada bi fark göremedim cihazlarda oyunla falan çok işimiz olmadığı için işlemcinin bende bi önemi yok ama gece modu kamerada benim için çok önemli arkadaşlar gece foto ve video çekmeyi seviyor deneyimleyen varsa sevinirim bilgilerini aktaracak
2 side hemen heme. Aynı 3 5 fark var

Google Camera yükleyin alacağınız telefona. Bunun için de MTK olmaması gerek.

Zaten Android kullanıcısıyım, IOS olsaydı telefonu çöpe atardım. Daha çok IOS'çulara sormalısın.

Yolun yarısını geçmişsin:)
Telefon Önerileri kategorisinde takılmaktan diyelim bir de 10 aydır aktif olarak kullanıyorum Ocak'ta Üyeciktim Temmuz-Ağustos aylarında Profesörlüğe yani şu anki rütbeme ulaştım moderatör veya yönetici olma gibi bir hedefim yok Dekan veya Guru olsam bana yetiyor

sürekli güncellense ne fark edecek ki?

İnsanlar telefon alınca uzun süre güncel olmasını ve android cihaz alınca da Google ile entegrasyonunun iyi olmasını istiyorlar. Sadece bu entegrasyonun en iyi olduğu üreticilere bakınca pazar liderlerini görüyoruz.

Telefon Önerileri kategorisinde takılmaktan diyelim bir de 10 aydır aktif olarak kullanıyorum Ocak'ta Üyeciktim Temmuz-Ağustos aylarında Profesörlüğe yani şu anki rütbeme ulaştım moderatör veya yönetici olma gibi bir hedefim yok Dekan veya Guru olsam bana yetiyor

Ben 2018 yazında katılmıştım ilk 2-3 ay 300-350 mesaj attıktan sonra bir süreliğine bırakmıştım. Bu yaz da yine başladım Temmuzdan beri 1500’e yakın mesaj attım:)
Benim için de mesaj sayısı değil de yönetim kadrosunda bulunmak daha iyi, umarım ilerde mod olurum. Sadece cevap yazmak ile yetinmeyip bu forumun işleyişine de yardım etmek istiyorum:)

note 8 mtk değil o yüzden sorun olmaz note 8 alayım diyorum o zaman

Mediatek'ten yana sorun çıkacağını sanmam. Hem cihaz 3 aydır global olarak satışta ve şuana kadar herhangi bir sorun haberi gelmedi hem de Xiaomi'nin en çok satan serilerden Note serisinde riske gireceğini sanmam. Redmi Note 8 Pro'dan ayrılmak çok mantıklı olmaz.