Android Studio hatası

Berkess

Asistan
Reaksiyon puanı
47
Böyle bir hata ile karşılaştım activity_main kısmı gözükmüyor ve emulatorü çalıştıramıyorum

Ekli dosyalar

• kotlinhat.PNG
    kotlinhat.PNG
    148.6 KB · Görüntüleme: 98

GhosT57

Profesör
Reaksiyon puanı
4,900
Bilemiyorum ama silip kurar mısın? Bir de o dediği dosyanın içeriğini spoiler içinde atar mısın?

Berkess

Asistan
Reaksiyon puanı
47
Bilemiyorum ama silip kurar mısın? Bir de o dediği dosyanın içeriğini spoiler içinde atar mısın?
Mesaj otomatik birleştirildi:

silip kurar mısın derken android studioyu mu baştan silip kurayım

not defteri ile açınca bunlar çıktı

Ekli dosyalar

• hata.PNG
    hata.PNG
    8.3 KB · Görüntüleme: 96
  • notdefteri.PNG
    notdefteri.PNG
    13.2 KB · Görüntüleme: 80

GhosT57

Profesör
Reaksiyon puanı
4,900

silip kurar mısın derken android studioyu mu baştan silip kurayım
Evet. Bir de o dosyanın konumunu bulup sağ tıklayıp edit with notepad diyin notepad++ varsa. Sonra Ctrl + A yapın hepsini seçip CTRL + C yapın. Sonra burada mesaj yazdığımız yerdeki 2. Üç noktaya basıp göz ve üstündeki çizgiye basın. Sonra CTRL + V yapın.

Berkess

Asistan
Reaksiyon puanı
47
Evet. Bir de o dosyanın konumunu bulup sağ tıklayıp edit with notepad diyin notepad++ varsa. Sonra Ctrl + A yapın hepsini seçip CTRL + C yapın. Sonra burada mesaj yazdığımız yerdeki 2. Üç noktaya basıp göz ve üstündeki çizgiye basın. Sonra CTRL + V yapın.
initscript {
dependencies {
classpath files(['C:\\Program Files\\Android\\Android Studio\\plugins\\android\\lib\\android.jar', 'C:\\Program Files\\Android\\Android Studio\\plugins\\android\\lib\\android.jar', 'C:\\Program Files\\Android\\Android Studio\\lib\\kotlin-stdlib-1.3.72.jar'])
}
}
allprojects {
apply plugin: com.android.ide.gradle.model.builder.AndroidStudioToolingPlugin
}

yapabildim umarım