Bilemiyorum ama silip kurar mısın? Bir de o dediği dosyanın içeriğini spoiler içinde atar mısın?
silip kurar mısın derken android studioyu mu baştan silip kurayımBilemiyorum ama silip kurar mısın? Bir de o dediği dosyanın içeriğini spoiler içinde atar mısın?
not defteri ile açınca bunlar çıktıBilemiyorum ama silip kurar mısın? Bir de o dediği dosyanın içeriğini spoiler içinde atar mısın?
Evet. Bir de o dosyanın konumunu bulup sağ tıklayıp edit with notepad diyin notepad++ varsa. Sonra Ctrl + A yapın hepsini seçip CTRL + C yapın. Sonra burada mesaj yazdığımız yerdeki 2. Üç noktaya basıp göz ve üstündeki çizgiye basın. Sonra CTRL + V yapın.Mesaj otomatik birleştirildi:
silip kurar mısın derken android studioyu mu baştan silip kurayım
initscript {Evet. Bir de o dosyanın konumunu bulup sağ tıklayıp edit with notepad diyin notepad++ varsa. Sonra Ctrl + A yapın hepsini seçip CTRL + C yapın. Sonra burada mesaj yazdığımız yerdeki 2. Üç noktaya basıp göz ve üstündeki çizgiye basın. Sonra CTRL + V yapın.
yapabildim umarımEvet. Bir de o dosyanın konumunu bulup sağ tıklayıp edit with notepad diyin notepad++ varsa. Sonra Ctrl + A yapın hepsini seçip CTRL + C yapın. Sonra burada mesaj yazdığımız yerdeki 2. Üç noktaya basıp göz ve üstündeki çizgiye basın. Sonra CTRL + V yapın.