Android sistemlerde pil ömrü önerileriniz.

Bu Problemi Yaşıyormusunuz

• Kullanılan toplam oy
    3

MassacRe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar . Şuan Galaxy 9505 kullanıyorum, 4.3 guncellemeden sonra şarz bariz bir şekilde resmen su gibi gidiyor. çok araştırdım DS battery adlı önerilen uygulamayıda kullanıyorum.ekran parlaklagı cok dusuk widget kullanmıyorum arka planda uygulama calısmıyortasarruf modunda yinede şarz dayanmıyor cihaz 2 aylık.... Şuan batarya Kalibrasyon işlemini yapıyorum son çarem bu gibi görünüyor sizler bir kullanıcı olarak ne gibi yöntemler önerirsiniz hepnizin degerli tecrube, yorumlarını beklıyorum ...

Selametle

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
maalesef bende 9500 s4 kullanıyorum bendede 4.3 güncellemden sonra batarya su gibi gitmeye başladı 4.2.2 daha iyiydi bende şuan için çaresizim. :/

Ali TEMEL

Profesör
Reaksiyon puanı
92
Pil ömrü için yeni batarya almak en mantıklısı :) Çeşitli programlar yükleyerek, ekranın ışını kısarak, 3g'yi kapatarak, geceleri uyurken telefonu kapatarak... Böyle telefon kullanmışız ne önemi kaldı akıllı telefonun :)

sebastiantr

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Günümüz teknolojisi hem hızlı olsun, hem akıllı olsun, hem herşeyi yapsın, hem şarjı gitsin gibi özellikleri tek seferde barındıramıyor malesef.
Uzun pil ömrü istiyorsanız, telefonunuzun özelliklerinden veya aklından feragat etmeniz gerekiyor.
Bende S4 kullanıcısıyım. Telefonu kurcalamıyorum, enson ne zaman "oyun kurdum" hatırlamıyorum ama gel görki 3G açıkken 24-30 saat ancak dayanıyor telefon ve alalı 1 sene olmadı.
Samsung un en elit telefonunda bu kadar kalitesiz batarya kullanacağını tahmin etmemiştim.