Android reklam engelleyici uygulama var mı?

KaTaRaN

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,515
Tarayıcıda adblock kullanıyorum hem hızlı hemde stabil kullanım sağlıyorum. Reklamlar çok can sıkıcı bildiğiniz gibi. Fakat YouTube, Instagram, Facebook gibi uygulamlarda da geçerli olacak reklam engelleme programı var mı? Komple telefondaki reklamlar kalksın istiyorum da...

Astrea Virgo

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467
Reklamların çoğu pop up olmadığı ve site sahibi tarafından siteye tema olarak gömdüğü için bazen bütün reklamlar engellenemeyebiliyor.

KaTaRaN

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,515
Reklamların çoğu pop up olmadığı ve site sahibi tarafından siteye tema olarak gömdüğü için bazen bütün reklamlar engellenemeyebiliyor.
Adblock vazifesini yerine getiriyor fakat bunu sadece tarayıcı değil bütün uygulamalara taşımak istiyorum. YouTube çok can sıkıcı oldu. Her 5 dakikada bir 2 tane reklam geç özelliği olmayan reklam gelmeye başladı. 20 sn apple reklamı izleyince tak etti artık. İlla paralı sürümü kullanmak için zorluyorlar

bud

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,710
Adblock vazifesini yerine getiriyor fakat bunu sadece tarayıcı değil bütün uygulamalara taşımak istiyorum. YouTube çok can sıkıcı oldu. Her 5 dakikada bir 2 tane reklam geç özelliği olmayan reklam gelmeye başladı. 20 sn apple reklamı izleyince tak etti artık. İlla paralı sürümü kullanmak için zorluyorlar
YouTube Vanced araştır.

Astrea Virgo

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467
Uygulamaların yasal haklar gereği müdahale edilebileceğini sanmıyorum. Varsa bile ben bilmiyorum.

KaTaRaN

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,515