Android Programlama kaynak

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ykp25
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ykp25

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Android programala için kaynak aramaktayım. Youtube bulunmaz bir nimet. Bilgi gerçekten paylaştıkça çoğalıyor.

Yinede bulamadığım soru işareti kalan noktalar çıkıyor.

Bu konuda bilgili, ilglili olan arkadaşlardan bana güzel kaynak tavsiyesinde bulunmalarını rica ediyorum. Gerçekten kendilerininde epey faydasını gördüğü Herhangi Türkçe video veyahut kitap önerilerini beklemekteyim.

Aratışmalarım sonucu bulduğum kaynak ;http://www.pusulakitaplik.com/pinfo.asp?pid=101 Ancak herhangi biyerde stokta bulamadım,dahası biraz eski sanırım android ilk sürümleri için örnekler varmış.. Buda beni başka kaynaklar aramaya ve yardımınızı istemeye itti.

Öneri ve fikirlerinizi beklemekteyim. Teşekkür ederim.

kmurat

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,902
Kullanmak istediğin uygulamanın kendi kaynaklarına bakabilirsin. Yardım bölümleri, kullanıcıya destek olmak için eklenirler. Yardım bölümü olmayan bir uygulamanın da desteği olmayabilir veya çok yeni ve henüz deneme aşamasında olabilir e herkes için önerilir olmayabilir. Programlamada her ne yapsan olmuyor. Kullanacağın uygulama (program geliştirme aracı) neyse, o uygulamaya odaklanmalısın. Android için de sayısız program geliştirme aracı var. Bu nedenle de başkasının vidyosunda izlediğin bir şeyin her zaman sende de çalışabileceği gibi bir olay yok. Genelde ücretli uygulamaların destekleri daha gelişmiş olabiliyor. Çok fazla genel bir cevap oldu ama, önce bir seçim yapmalısın.

ykp25

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kullanmak istediğin uygulamanın kendi kaynaklarına bakabilirsin. Yardım bölümleri, kullanıcıya destek olmak için eklenirler. Yardım bölümü olmayan bir uygulamanın da desteği olmayabilir veya çok yeni ve henüz deneme aşamasında olabilir e herkes için önerilir olmayabilir. Programlamada her ne yapsan olmuyor. Kullanacağın uygulama (program geliştirme aracı) neyse, o uygulamaya odaklanmalısın. Android için de sayısız program geliştirme aracı var. Bu nedenle de başkasının vidyosunda izlediğin bir şeyin her zaman sende de çalışabileceği gibi bir olay yok. Genelde ücretli uygulamaların destekleri daha gelişmiş olabiliyor. Çok fazla genel bir cevap oldu ama, önce bir seçim yapmalısın.

Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim. Haklı olabilirsiniz ancak ben genel olarak öğrenmek istiyorum. Atıyorum buton oluşturarak başlayan bir süreci prof. olmasada orta düzey bi uygulama geliştirme sevyesine çıkmarmak istiyorum. Genel bilgileri bimeden bu süreci ilerletemem. bu yüzden Sizlerden kaynak yardımı istedim.