android one mı miui mi

pisiko_212

Asistan
Reaksiyon puanı
62
Selam arkadaşlar. Xiaomi marka telefon almayı düşünüyorum. Ama android one modellerini mi tercih etsem daha iyi yoksa miui modelleri mi ona bir karar veremedim.İki versiyonda güncelleme konusunda iyi . Android one ı daha önce kullanmış birisiyim.Miui hiç kullanmadım. Miui ye sürekli güncelleme geliyor diye biliyorum.Ama bu güncelleme ne güncellemesi oluyor? Yalnızca arayüz güncellemesi anlamına mı geliyor bilgim yok. Gönlüm miui den yana ama tabi ki sizinde yorumlarını alırsam iyi olacak.

Leand

Dekan
Reaksiyon puanı
4,375
Peki bu fiyat aralığı nedir? Hangi cihazlar arasında kaldın ayrıca beklenti ne yönde teoride saf android daha iyi ama mia2'de sıkıntılar var ayrıca mia2lite düşünüyorsan o fiyatına göre alınabilir ama tabi oyun filanda arada oynarım veya kamera filan iyi olsun diyen beklentisi biraz yüksek olan kişiyi üzebilir. Öncelikli tabi fiyat aralığını bilmek lazım.

pisiko_212

Asistan
Reaksiyon puanı
62
1500 civarı olur. Pek bir şey beklemiyorum . Oyun da oynamam. Youtube , fb,whatsapp gibi uygulamalarda takılabileceğim , bataryası iyi olan bir telefon istiyorum. Miui nin hakkında güzel şeyler duydum ona uygun fiyatta miui versiyonları var.

Leand

Dekan
Reaksiyon puanı
4,375
1500 civarı olur. Pek bir şey beklemiyorum . Oyun da oynamam. Youtube , fb,whatsapp gibi uygulamalarda takılabileceğim , bataryası iyi olan bir telefon istiyorum. Miui nin hakkında güzel şeyler duydum ona uygun fiyatta miui versiyonları var.

Redmi note 6pro yada redmi note 5 olabilir 4/64'lük almaya çalış ithalatçıda alsan sağlam bir kılıf ve ekran koruyucu ile arkana bakmazsın.

kuipen

Asistan
Reaksiyon puanı
83
AndroidOne projesi cihazın Android sürümünün çıkış tarihinden itibaren 2 yıl güncelleme almasını sağlar. MI UI ise arayüzdür.
Aynı zamanda AndroidOne projesinde olan cihazlarda çoğunlukla saf Android arayüzü oluyor. Bu arayüz çok hafif ve sade bir arayüz olduğu için gayet stabil çalışıyor.
1500 civarı olur.
bataryası iyi olan
1500 civarı bataryası iyi olan cihazlar olarak ise şunlara bakabilirsiniz:
Xiaomi Redmi Note 6 Pro
Xiaomi Mi A2 Lite (AndroidOne projesine dahil bir cihaz)
Xiaomi Redmi 5 Plus
Xiaomi Redmi Note 5

Leand

Dekan
Reaksiyon puanı
4,375
Birde 1700 civarı asus zenfone max pro m1 var o da güzel bir cihaz