Android Kuwa Poker Virüsü (Replika HTC M8)

honline

Profesör
Reaksiyon puanı
296
Bir kaç ay önce çakma HTC M8 aldım telefonun herşeyinden üst düzeyde memnunum ancak canımı sıkan durum telefonda oyun görüntüsü altında Kuwa Poker diye çince yazan bi program var kaldırıyorum ancak bir kaç tane sms attıktan sonra kendini yeniden kuruyor ilk başta sonradan bulaştı diye düşünerek telefonu komple formatladım ancak bu virüs gömülü olarak geldiği için yine karşıma çıktı birçok antivirüs programı kurdum Eset hariç hiçbiri virüs olarak görmedi eset de root yetkisi yüzünden kaldıramıyor, internette bir kaç tane çakma HTC M8 root yapma videosu izledim ama sonuç başarısız bilen arkadaşlar yardımcı olursa memnun olurum.

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Hocam replika cihazlardan aman uzak durun sonra çocuğunuz olmaz falan çok tehlikeli. Replika yerine 2. El bir tane s3 mini kullanmayı yeğlerim. En azından SAR değerinde sıkıntı yok.

honline

Profesör
Reaksiyon puanı
296
Hocam replika cihazlardan aman uzak durun sonra çocuğunuz olmaz falan çok tehlikeli. Replika yerine 2. El bir tane s3 mini kullanmayı yeğlerim. En azından SAR değerinde sıkıntı yok.

Beni düşündüğün için teşekkürler, sen inanma böyle kocakarı laflarına SAR hikaye

honline

Profesör
Reaksiyon puanı
296
En sonunda şu iğrenç virüsten kurtuldum, nasılmı Vroot programı ile telefonu root etim telefonuma Kinguser diye bir program yüklendi sonra, ljmobile nin Uninstall rogramını indirdim ve Kinguser ile Uninstall programına Allow seçeneği ile yetki verip sildim