• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Android İşletim Sistemi

Derya Açıkgöz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İyi akşamlar arkadaşlar ben Android işletim sistemi ve özelliklerini anlatan bi sunum yapacagım .Bana detaylı bi kaynak tavsiye edebilirmisiniz şimdiden tşk ederim...

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
google amcaya yazsan milyon tane sonuç çıkıyor. ondan güzel kaynak mı var. neden böyle şeyler için konu açılır anlamıyorum.

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
bing amca olurdu :D [MENTION=253504]Rockco[/MENTION]

Derya Açıkgöz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşım tşk ederim söylediklerin için ama sen meraklanma google den araştırma yaptım.Daha yeni oldugum için bu konularda detaya ve farklılıga önem veriyorum. Bu konuda neden konu açtıgımı merak etmişsin daha bilgili kişiler olabileceğini düşündüğüm için açtım ama gerek yokmuş tek kaynak googleymiş sağol kardeş emeğine sağlık :)

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
ne kadar ukala ınsan varmış ya.sankı kendılerı google da araştırma yapmayı bılmıyor.yardımcı olmuyacaksan konuya boş yere mesaj yazmana da gerek yok

CiiixXx

Profesör
Reaksiyon puanı
27
''Google varken bize niye soruyorsun?'' Bende bu mantığı anlamam.

Google, internet kullanıcılarının bilgilerini, düşüncelerini, görsellerini paylaşması sonucunda, işe yarar bir arama motoru haline gelmiş. İnsanlar bildiklerini kendine saklamış olsa, forumlarda, internet sitelerinde paylaşmış olmasa, Google'dan yapacağınız arama sonucu da yetersiz olacaktı.

Unutmayınız ki, Google dan bir şeyler aradığınızda bir çok ''doğru veya yanlış'' bilgiler bulabiliyorsanız, bu insanların bilgilerini paylaşması ile mümkün oluyor. Herkes sizler gibi ''git Google sor'' deseydi... :)

Ben bir konuda yardımcı olurken, özellikle yardım isteyen kişiye yardımcı olmaktan çok, ileride bu tür sorun yaşayan birileri için de bilgi kaynağı olabileceğini düşündüğüm için, detaylı bir şekilde anlatmaya çalışırım.

Hoş bir tesadüf işte. Forumun sloganı da, Biliyorsan Paylaş, Bilmiyorsan Sor :)