Android işletim sistemi internet kullanımı

guraydagyar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba arkadaslar,
htc one s kullanıcısıyım.turkcell den 4 gb internet paketım var.ancak kullanım detaylarına baktıgımda cesıtlı uygulamaların yanısıra ''android işletim sistemi'' baslıgı altında aylık olarak yaklasık 2 gb verı kullanan bır sey var.youtube,whatsup,mx player gıbı uygulamalar bıle bu kadar harcama yapmıyorlar.hatta bır sırkette calısmam ve 3 adet maıl hesabına sahıp olmama ragmen maıl bıle bu kadar kullanmıyor.bunun ne oldugunu ve nasıl durdurabılecegımı bılmıyorum.konu hakkında turkcellı de htc musterı hızmetlerını de aradım yardımcı olamadılar.ayrıca bu senkronızasyon da degıl.zıra senkronızasyon ayarları sadece wıreless uzerıne kurulu.ayrıca kullanım detaylarında senkronızasyon dıye bır baslıkta zaten var.
kısacası ısın ıcınden cıkamadım.cevap bulamadım.yardımcı olabılecek bırısı varsa cok sevınırım.sımdıden tederkkurler

snaykeder

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aynı sorun benimde başıma gelmişti Google Market uygulamasının sekronizasyonunu kapatsanda genede internet paketinden kullanıyor. son care olarak uygulamayı ayarlardan tamamıyle kaldırmadan devre dısı bırakıyorum wifi ile bağlandıgımda kendim ihtiyac oldugunda açıyorum.
Birde oyunların sekronizasyonuna bakman gerekli. örneğin veri kullanımı ayarında güncelleme yaparsan neyin daha fazla mb çektiğini görebilirsin.
En önemlisi Hava durumu gibi arka planda çalıssan tüm verileri kapat. ;)