Android ile ilk uygulamamız..(DiyetAlarm)

crazygamercagan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1

drjacob

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
770
uygulama mantığı iyi ancak tasarım biraz daha geliştirilebilir
hemen indiriyorum banada böyle bir program lazımdı zaten

cansermo

Profesör
Reaksiyon puanı
30
Ramazandan sonra uymaya çalışacağım teşekkürler :)
Ramazana özel de olaydı keşke

StarK03

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hayırlı Olsun daha başka programlarda bekliyoruz

ege_tec

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İyi dilekleriniz ve önerileriniz için çok teşekkürler arkadaşlar :)

aykutuludag

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
benim de bu tarz bir programım var https://play.google.com/store/apps/details?id=com.uusoftware.idealkilohesaplayici demekki bu alandaki uygulamalar tutuyor :D Açıkcası uygulamanızı beğendim benimki sadece ideal kilo hesabı yapıyor sizinki biraz daha detaya giriyor tavsiyeler falan. 5 puanımı verdim. Ancak şöyle bir sıkıntı var geliştirilmesi faydalı olur. Kilo ve boyu sorarken yanlarına birimleri yazılmalı mesela kiloyu kg olarak kabul etmişssiniz ancak boyu metre olarak almışsınız standart olarak boy cm olarak kabul edilir bence metre yerine cm kullanmalısınız onun dışında ikimizin uygulaması da aynı formülleri kullanmış bilimadamları tarafından en geçerli ve en doğru kabul edilen formül. Kısacası uygulama genel olarak başarılı bir tek üstte yazdığım sıkıntıyı gördüm onun dışında güzel bence.

ege_tec

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
benim de bu tarz bir programım var https://play.google.com/store/apps/details?id=com.uusoftware.idealkilohesaplayici demekki bu alandaki uygulamalar tutuyor :D Açıkcası uygulamanızı beğendim benimki sadece ideal kilo hesabı yapıyor sizinki biraz daha detaya giriyor tavsiyeler falan. 5 puanımı verdim. Ancak şöyle bir sıkıntı var geliştirilmesi faydalı olur. Kilo ve boyu sorarken yanlarına birimleri yazılmalı mesela kiloyu kg olarak kabul etmişssiniz ancak boyu metre olarak almışsınız standart olarak boy cm olarak kabul edilir bence metre yerine cm kullanmalısınız onun dışında ikimizin uygulaması da aynı formülleri kullanmış bilimadamları tarafından en geçerli ve en doğru kabul edilen formül. Kısacası uygulama genel olarak başarılı bir tek üstte yazdığım sıkıntıyı gördüm onun dışında güzel bence.
Çok teşekkürler..Cm hesaplamasını düzelticez uyarın için sağol gözden kaçırmışız..drjacob unda dediği gibi görselliği biraz daha düzelltikten sonra yeni versiyonunu gösterime sunucağız..