Android ile ilgili soru

yaqub86

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba
arkadaslar androidli telefonlarda para ile satin alinip oynanilan oyunlari nasl ucretsiz oynaya biliriz ornegin nokiada sertificat istenlen uygulamalar icin sindiriliyoya(iphondaki gibide) androidlerde varmi boyle 1 sey yoksa muhakkak parami vermeliyiz

ve birde android marketde neden gameloftun tum oyunlari yok (siteden girdiyimde) gameloft oyunlarin anca kendi sitesindemi satiyo ?

Ve 1de yeni aldimiz android tabanli cepde market kendinde oluyomu yoksa sonradanmi indirmek lazim

ilginiz icin tesekkur ederim

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Forum kurallarını okumanı öneririm

Gameloft bazı oyunlar kendi sistemlerinden satmayı tercih ediyor.İllaki bir sebebi vardır.Ülkemizde android market erişimi engellenmiş olduğundan dolayı satılan androidli tlf market uygulaması yok.Sonradan yüklemek için tlf root etmek ve bazı işlemler yapmak gerekiyor yada Custom ROM yüklemen lazım bu durumlardada cihaz garanti dışı kalır.

yaqub86

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
simdi ben kuralmi bozdum ya?

Sonradan yüklemek için tlf root etmek ve bazı işlemler yapmak gerekiyor yada Custom ROM yüklemen lazım bu durumlardada cihaz garanti dışı kalır.- bu ne demek?

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
simdi ben kuralmi bozdum ya?

Sonradan yüklemek için tlf root etmek ve bazı işlemler yapmak gerekiyor yada Custom ROM yüklemen lazım bu durumlardada cihaz garanti dışı kalır.- bu ne demek?

-Aynı konuyu iki kez hatalı bölümlere açtığın için.

-Root etmek Telefonun sisteminde yönetici yetkisine sahip olmak demek.Ne işe yarar ? telefonun sistem dosyalarına müdahale etmene düzenleme değiştirmen için yetkili olmanı sağlar.

-Custom ROM Telefonun üretici firması dışında üçüncü kişiler tarafından geliştirilmiş modifiye edilmiş telefonuna uygun android işletim sistemi.

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,158
Android Market açılmamış mıydı Red?

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
sadece htc bazı modelleri için açık diğer androidli telefonlar için hala kapalı malesef

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
Forum kurallarını okumanı öneririm

Gameloft bazı oyunlar kendi sistemlerinden satmayı tercih ediyor.İllaki bir sebebi vardır.Ülkemizde android market erişimi engellenmiş olduğundan dolayı satılan androidli tlf market uygulaması yok.Sonradan yüklemek için tlf root etmek ve bazı işlemler yapmak gerekiyor yada Custom ROM yüklemen lazım bu durumlardada cihaz garanti dışı kalır.

custom rom yüklemek garanti dışı bırakmıyor bizzat aradım sordum zaten samsung gibi üretici siteler aylar önce bunu duyurmuştu :) sonuçta açık kaynak kodlu bir işletim sistemi sadece belirttikleri bir şey vardı yüklemiş olduğumuz yazılım donananıma zarar verirse garanti sışı olacağı belirtilmişti :) root dediğimiz olaylar zaten kaldırılabilir şeyler garantilik bir durumun bile olsa root u kaldırır o şekilde gönderirsin :) yani garanti dışı kalma söz konusu değil bilginiz olsun :wink: market olayında da market açık sadece ücretli yazılımlara sahip olamıyorsunuz onda da bu konuda alternatif yazılımlar var misal slideme gibi ya da korsan istiyorsanız applanet gibi :D

yaqub86

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sadece htc bazı modelleri için açık diğer androidli telefonlar için hala kapalı malesef

ben siteye azerbaycandan katiliyorum ya sizce burdadami market izinimiz olmayacak bir android tabanli telefon almak istiyorumda

birde peki turkiyede android icin uygulamalari nerden indiriyorsunuzki?

---------- Post added at 13:03 ---------- Previous post was at 13:00 ----------

-Aynı konuyu iki kez hatalı bölümlere açtığın için.

-Root etmek Telefonun sisteminde yönetici yetkisine sahip olmak demek.Ne işe yarar ? telefonun sistem dosyalarına müdahale etmene düzenleme değiştirmen için yetkili olmanı sağlar.

ya hocam bu symbiani kirmak ile ayni sey gibimi?

Ozgur Cocuk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
applanet market uygulamasını indirirsen bazı paralı oyun ve uygulamaları ücretsiz indirebilirsin..oda olmadı istediğin oyunları internette aratırsan forumlarda vardır..

yaqub86

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
korsan para ile satin alina bilen oyunlari ve uygulamalari parasizmi almak?