Android için en iyi virüs programı ve sesli navigasyon?

seddu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
android için en iyi virüs programı ve sesli navigasyon(türkiye için uyumlu) hangisi?

Alcyone

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Ben Android'te antivirüs pek önermiyorum. Arka planda çalışır boşuna enerji harcar. Zaten öyle kolay kolay virüs bulaştıramazsın.

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
Antivirus olarak bir ara Lookout kullanıyordum. Ancak telf. hafıza yer sıkıntısı sebebi ile kaldırmıştım. (Zaten 3 ayda bir format yiyor :) )

Son_Mohikan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Yeniden bir konu açmaktansa bu konuya devam etmenin daha iyi olacağı kanısındayım.
İstanbul'da oturmaktayım.
İstanbul için telefon navigasyon programı(google, yandex v.b) gibi yoksa ayrıyeten bir navigasyon cihazı mı daha kullanışlı olur?
-Aradığım özellikler
--Sesli komut özelliği
--Yanlış yola girdiğim zaman uyarı seçeneği olsun, sesli olabilir ya da farklı renkle gösterebilir
--Sürekli güncelleme olsun istiyorum.

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Yeniden bir konu açmaktansa bu konuya devam etmenin daha iyi olacağı kanısındayım.
İstanbul'da oturmaktayım.
İstanbul için telefon navigasyon programı(google, yandex v.b) gibi yoksa ayrıyeten bir navigasyon cihazı mı daha kullanışlı olur?
-Aradığım özellikler
--Sesli komut özelliği
--Yanlış yola girdiğim zaman uyarı seçeneği olsun, sesli olabilir ya da farklı renkle gösterebilir
--Sürekli güncelleme olsun istiyorum.
http://forum.shiftdelete.net/android-uygulamalar/400242-android-en-iyi-navigasyon-uygulamalari.html