Android için dr.web mi avg mi ?

keskin rüzgar

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar android tabletim için virüs programı lazım sizce avg mi dr.web mi avast ve norton demeyin lütfen güçlü birşey olmalı. pro almıcam. dr.web derseniz light mı olsun
??
iyi günler

drjacob

Profesör
Reaksiyon puanı
770
Bence gereksiz bir android telefonum , iki tabletim (android,ios) var hiç birinde kullanmıyorum boş yere kasıyorlar

merts

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Ben dr. Web kullanıyorum herseyi tarıyor her indirdiğin uygulamayı en güncel antivirüs bence dr. Web kullan (birde alırsan hergün guncelleme ister otomatik yapardan sadece internet oldumu günceller)

keskin rüzgar

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ben dr. Web kullanıyorum herseyi tarıyor her indirdiğin uygulamayı en güncel antivirüs bence dr. Web kullan (birde alırsan hergün guncelleme ister otomatik yapardan sadece internet oldumu günceller)
peki kardesim dr.web in light ını mı önerirsin normalini mi ayrıca paralı mı

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Sadece ram ve sarj yiyor bunlar, uzak dur bence.

hocam apk ile uğraşcam lazım indircem önerin yok mu ?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Bence gereksiz bir android telefonum , iki tabletim (android,ios) var hiç birinde kullanmıyorum boş yere kasıyorlar
olsun arkadaş :) ben apk iŞine giricem ondan lazım ayrıca çok şey indirip çok internete giriyorum lazım ondan ;) önerin yok mu

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
bende kullanmıyorum ama girsene play storeye ordan bak 100tl :D apksını bul

pilger

Doçent
Reaksiyon puanı
11
100 tl olan ne? bu arada apk uygulamalar dandik mi olur :)

Hocam sen bu apk işni hala anlamamışsın. google p.storeden indirdiğin sallıyorum facebook nedir bir apk. Google storeden indirdiğin ile internetten apkmania dan indirdiğin facebook uygulaması aynı şeydir.Storedeki uygulamar ile diğer sitelerdeki(güvenilir olanlar tabiki) arasında bir fark yok.Apk sadece uzantıları. Nasıl internetten birşey indirirsin örneğin bir dosya indirirsin bilgisara ismi a.rar dır. Bu da aynı şey storedeki uygulamalar ile internetten güvenli sitelerden indirdiğin uygulamalar arasında fark yok. İkiside apk

merts

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Paralı olanda olmayanda çok iyi

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Ben kullanmıyorum şahsen bilindik uygulamaları yukledikten somra sorun pek çıkmıyor

mutahhar

Profesör
Reaksiyon puanı
15
ben virüslerden korumak için köye gönderdim benim telefonu :D

değişik uygulamalar merak ediyorsan onu daha önce kullananların yorumlarına bak. güvenilir ise yükle değilse dandik bir android telefonu sadece bu uygulama testi için kullanabilirsin. aynı şey pc'lerde de geçerli. kuşku varsa sanal pc kur orada dene. antivirüs 2-3 yıldır pc kullanan insanlar için gereksiz bence. çünkü acemi değilsiniz. neyin ne olduğunu biliyorsunuz. düzgün kullandıktan sonra neden kötü amaçlı yazılımlarla ilgili sorun çıksın ki ? illaki tehlikeli şeyler yapıcam diyorsanız sanal pc kurun ya da linux kullanın :)

hayırlı ramazanlar hepinize...

keskin rüzgar

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ben virüslerden korumak için köye gönderdim benim telefonu :D

değişik uygulamalar merak ediyorsan onu daha önce kullananların yorumlarına bak. güvenilir ise yükle değilse dandik bir android telefonu sadece bu uygulama testi için kullanabilirsin. aynı şey pc'lerde de geçerli. kuşku varsa sanal pc kur orada dene. antivirüs 2-3 yıldır pc kullanan insanlar için gereksiz bence. çünkü acemi değilsiniz. neyin ne olduğunu biliyorsunuz. düzgün kullandıktan sonra neden kötü amaçlı yazılımlarla ilgili sorun çıksın ki ? illaki tehlikeli şeyler yapıcam diyorsanız sanal pc kurun ya da linux kullanın :)

hayırlı ramazanlar hepinize...
zaten android linux deil mi :) bu sanal pc nasıl kurulur hocam . sana da hayırlı ramazanlar...

ahmetnazim

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Apk leri güvenilir yerlerden indir sorun olmaz belli başlı siteler var bi de aptoide gibi muhteşem bi uygulama var, dediğim gibi bence boşa yükleme.

Tommy Vercetti

Profesör
Reaksiyon puanı
1,648
android için kaç tane virüs varki zararları ne?

mutahhar

Profesör
Reaksiyon puanı
15
zaten android linux deil mi :) bu sanal pc nasıl kurulur hocam . sana da hayırlı ramazanlar...

androin linux tabanlı bir sanal makinedir. popüler olması nedeniyle zararlı yazılımlar mevcuttur. uygulamalar direkt olarak linux yerine sanal makinede çalışır. neyse sanal pc için benim önerim virtualbox. nette kullanımı ile ilgili dökümanlar mevcut.

Fenomenon

Asistan
Reaksiyon puanı
0
sistemi çok kasmayan bir virüs programı kullanılabilir
ben comodo kullanıyorum, memnunum, zaten 3-5mb ram anca harcıyor
sonuçta androidde her zaman için bir risk var o yüzden 1 tane beleş fazla kasmayan bir virüs programı yüklemekte fayda var

S

SDN Okuru

SDN Okuru
sistemi çok kasmayan bir virüs programı kullanılabilir
ben comodo kullanıyorum, memnunum, zaten 3-5mb ram anca harcıyor
sonuçta androidde her zaman için bir risk var o yüzden 1 tane beleş fazla kasmayan bir virüs programı yüklemekte fayda var
uydurma risk sadece internetten var virüs diye bir durum yok... DR Web kullan gör... :hammer: