Android hızlı SMS uygulaması

hakan0620

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
"Special SMS" Android Market bağlantısı

"Special SMS" belirlediğiniz bir numaraya (mesela sevgilinize) en hızlı şekilde kısa mesaj gönderebilmeniz için tasarlandı. Uygulama içindeki ayarlar kısmından mesaj göndermek istediğiniz numarayı bir kere ayarladığınızda, mesaj göndermek için bir daha numara girmenize gerek kalmıyor. Uygulama ikonuna dokunduğunuz anda belirlediğiniz kişiye mesaj yazma ekranı sizi karşılıyor. Kısacası sizi diğer uygulamalarda karşılaştığınız 4-5 saniyelik bir süreçtende kurtarıyor. Ayrıca, eğer isterseniz bu belirlediğiniz kişiden gelen mesajları uyarı ekranında da görebilirsiniz. Bunun için tek yapmanız gereken "settings" kısmından "show popup dialog" seçeneğini aktif hale getirmek. Eğer bu seçeneği kullanacaksanız, belirlediğiniz numaranın başına ülke kodunu(Türkiye için '+90' ) girmeyi unutmayın ;)

Örneğin +905554443322

"Special SMS" Android Market bağlantısı

goodolddays

Dekan
Reaksiyon puanı
202
Galiba kendi geliştirdiğiniz bi program, PlayStore da Türk geliştiricileri görmek güzel.
Başarılarınızın devamını diliyorum.

hakan0620

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Evet kendi uygulamam. Cok tesekkur ederim iyi dileklerin icin. Destegini esirgemedigin icin de ayrica tesekkurler:)

hakan0620

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kardeşim Türkçe desteği var mıdır ? Ona göre bakalım :)

Uygulamanın Türkçe olmasından bahsediyorsan şuan Türkçe dil seçeneği üzerinde çalışıyorum:) Ama şuan uygulama açıklamasında Türkçe rehber bulunuyor sayılır. Eğer Türkçe karakter desteğinden bahsediyorsan o konuda bütün testleri gerçekleştirdim. Bir sıkıntıyla karşılaşmadım. Eğer istediğiniz başka özellikler varsa buradan iletebilirsiniz. Sistemin hızını düşürmeyecek özellikler olmasına dikkat edersek sevinirim (:

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6

Uygulamanın Türkçe olmasından bahsediyorsan şuan Türkçe dil seçeneği üzerinde çalışıyorum:) Ama şuan uygulama açıklamasında Türkçe rehber bulunuyor sayılır. Eğer Türkçe karakter desteğinden bahsediyorsan o konuda bütün testleri gerçekleştirdim. Bir sıkıntıyla karşılaşmadım. Eğer istediğiniz başka özellikler varsa buradan iletebilirsiniz. Sistemin hızını düşürmeyecek özellikler olmasına dikkat edersek sevinirim (:

İlgilendiğin için teşekkürler.

TheAbidinoqlu

Asistan
Reaksiyon puanı
1
başarılar değerli kardeşim,aramızda girişimci görmek gururlandırıcı,denıyorum hemen,zarar olmaz :) begenırım kullanırım hep belki,:) başarılar :)

hakan0620

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Çok teşekkürler kardeşim :) Daha önceden de dediğim gibi eğer istekleriniz olursa buradan iletebilirsiniz:) Google, marketin güncellemesini henüz yapmadığı için uygulamanın Türkçe desteği olan versiyonu indiremeyebilirsin şuan fakat en geç 1-2 saat içinde güncelleme gerçekleşir ve telefonunda güncelleme uyarısı verir :)

adonia

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ne beceriksiz adamım birşey geliştiremiyorum :) ne kadar hızlı gençler var ya

byuCk

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Kardeşim eline sağlık. Bir de çoklu sms yapsan? Adam gibi çalışan bir program bulamadım henüz. 40 kişiye tek parçada sms atmak istiyorum...

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Türkçe karakterlerle şunu sorayım.

Telefonun kendi SMS uygulaması türkçe karakterleri dönüştürerek gönderiyor örneğin "ığşç" yazdığında karşıya "igsc" şeklinde gidiyor. GO SMS ise dönüşüm yapmıyor direk gönderiyor "ığşç" yazdığında "ığşç" olarak gidiyor.

Kendi SMS uygulaması bana göre daha iyi çünkü klavyeyle yazarken türkçe karakter yazdım daha fazla mesaj halinde gönderecek derdi yok, ı'yı i ş'yi s yapma derdi yok.

Senin uygulamanda durum nedir?

Kardeşim eline sağlık. Bir de çoklu sms yapsan? Adam gibi çalışan bir program bulamadım henüz. 40 kişiye tek parçada sms atmak istiyorum...

Go SMS ile 20 küsür kişiye göndermiştim.

TheAbidinoqlu

Asistan
Reaksiyon puanı
1
bunun için bildiğm uygulamarl var ama burda söylemek uygun olmaz,değerli kardeşim yakında guncelleyecektır,en önemlısı o benım için,gio s5660 ta toplu gonderemıyorum :)

byuCk

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Kendi uygulaması 10 kişiye gönderiyor. GoSMS de Türkçe karakter sorunu var. Bazen mesaj gitmeye de biliyor. Uzun mesaj olunca da sorun yapıyor. Tam düzgün çalışan program bulamadım.

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Evet türkçe karakter yazınca unicode'a dönüyor, 90 karaktere düşüyor mesajın, aşarsan 2 mesaj oluyor. ı ş ğ ç İ Ş Ğ Ç yazmaman lazım ü ö sorun değil.

Bu arada [MENTION=284417]TheAbidinoqlu[/MENTION] oldu mu şimdi o avatar? :D

byuCk

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Yani Türkçe karakter olmadığı sürece sorun yok diyorsun. Mesaj uzun da olabilir, sorun yaşamazsın diyorsun?

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Hayır yaşamazsın. Ben yaşamadım yani sadece 4 harften uzak duracaksın.

Aslında ç Ç de de sorun yok nokia falan gönderiyor ama bu androidler göndermiyor.

TheAbidinoqlu

Asistan
Reaksiyon puanı
1
aynısı çıktı avatardaş oluyorz şimdi heralde hiç faketmemiştim valla :)

teknotixx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
başarılar iyi bir uygulama olmus biraz daha geliştirisen ve reklam la iyi para kazana bilirsin bence