Android harita (google maps)

drag-superman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba;
Arkadaşlar bi sorunum var ama inş herkesin muzdarip oldugu bir konu degildir bu ,
şimdi telefonumda yandex haritada var google haritada var yandex sesli ve açıkken ekranım beklemeye geçmiyor ve hep açık kalıyor bu çok ii
ama bana sempatik olan google maps onu kullanırken sesli uygulama TR de yok biliyorum + kullanırken beklemeye alıyor ekranı kapatıyor bunun kapanmadan calıstırma imkanım mümkünmü varmı bu ayarı bilen böyle birsey varmı?

yardımlarınızı ve yorumlarınızı beklerim tesekkurler herkese

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
"Screen Timeout Toggle" uygulamasını indirin. Bu uygulama widgetini masaüstüne atın. Widget 'a tıkladığınızda ekran zaman zaman aşımı kalkacaktır, tekrar tıkladığınızda eskiye dönecektir.

drag-superman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yani haritayı çalıstırdıgımda onu da çalıstıracagız dogrumudur.?

projeciçocuk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
selamlar,

Başka bir navigasyon forumunda da belirttiğim üzere artık navigasyon cihazları neredeyse çağdışı kalmak üzere. Dün Sakarya - İstanbul arasındaki araç ile yolculuğumda akıllı telefonumu kullandım. Son derece yabancı olduğum bir çevreydi Sakarya tarafı, tedirgindim ben de. Google haritalar denedim ; uygulama fena değil ancak Sakarya merkezdeki ara sokaklarda bile sıkıntı yaşadım ve alternatif kaynaklara yöneldim. Yandex'in deneyimini bildiğimden Yandex ve benzeri uygulamalara bakiyim dedim Tuhu adında bir uygulama buldum. Hem yandex altyapısını geliştirerek kullanıyor hem de Yandex'in aksine size mantıklı birkaç seçenek sunuyor siz de istediğinize ve önceliğinize ( zaman mı, tasarruf mu, konforlu gidiş mi ) yöneliyorsunuz. Tek uygulamada navigasyon, toplu taşıma yönlendirmeleri ve hatta yürüyüş rotasını hallediyor. Şiddetle tavsiye ederim : http://unbouncepages.com/tuhuapp/

ali akses

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
teşekkür ederim. bende aynı konuda sıkıntı yaşıyordum