Android güncelleme işlemleri

sherlock_holmes

Asistan
Reaksiyon puanı
1
arkadaşlar androidde samsung'u odin ile güncelleyebiliyoruz. peki diğer markalar? htc huawei falan bunları el ile nasıl güncelleyebiliriz?

Theurer

Doçent
Reaksiyon puanı
2
ayarlar kısmından güncellemeleri kontrol edederiz varsa güncelleriz

sherlock_holmes

Asistan
Reaksiyon puanı
1
asıl amaç rom yüklemek yani 4.1 romu. bunu pc'den nasıl yaparım?

Theurer

Doçent
Reaksiyon puanı
2
bu konuda android3 die bi arkadaş var ona sor istersen bu konularda hep onun ismini görüyorum

Ali TEMEL

Profesör
Reaksiyon puanı
92
Kurulum dosyasını hafıza kartına atıp recovery moddan kurabilirsiniz. Tabi kuracağınız rom'u forumlarda araştırırsanız kurulumlarını aşama aşama anlatıyorlar.

sherlock_holmes

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Kurulum dosyasını hafıza kartına atıp recovery moddan kurabilirsiniz. Tabi kuracağınız rom'u forumlarda araştırırsanız kurulumlarını aşama aşama anlatıyorlar.

anladım recovery moddan yüklemeyi denedim aam sanırsam root gerekiyor

fuusuun

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhabalar yardımcı olurmusunuz?
Galaxy note 2 kullanıyorum yaklasık 1 ay once bır sorun yasadım ve fabrıka ayarlarına cevırmek zorunda kaldım telf.numu ve suan 4.1.2 güncellemesini kullanıyorum 4.3 update ise hala gelmedi kies ide surekli kontrol ediyorum ama otomatık olarak güncelleme alamıyorum bunun ıcın root mu yapmam gerekiyor?

ByEGT

Profesör
Reaksiyon puanı
15
merhabalar yardımcı olurmusunuz?
Galaxy note 2 kullanıyorum yaklasık 1 ay once bır sorun yasadım ve fabrıka ayarlarına cevırmek zorunda kaldım telf.numu ve suan 4.1.2 güncellemesini kullanıyorum 4.3 update ise hala gelmedi kies ide surekli kontrol ediyorum ama otomatık olarak güncelleme alamıyorum bunun ıcın root mu yapmam gerekiyor?
4.3 güncellemesi Türkiye için çıktığında otomatik güncelleştirme alırsın. Sıfırladığında yine 4.1.2'de kalacaktır.

fuusuun

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
4.3 güncellemesi Türkiye için çıktığında otomatik güncelleştirme alırsın. Sıfırladığında yine 4.1.2'de kalacaktır.

nasıl yanı Türkiyeye gelmediğinimi söyluyorsunuz ? ama aralık ayından beri güncelleyen arkadaslarım var

drjacob

Profesör
Reaksiyon puanı
770
1 - Odin ile her cihaza rom atabilirsin
2 - Cihaza rom atabilmek için cihazın root'lu olması gerekiyor

fuusuun

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
1 - Odin ile her cihaza rom atabilirsin
2 - Cihaza rom atabilmek için cihazın root'lu olması gerekiyor

işte bunlar hic bilmediğim seyler o yuzden otomatık update i beklesem daha ıyı olacak
teşekkür ederim

ByEGT

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Samsung Galaxy Note II kullanıyorum

4.3 Türkiye güncellemesi bildiğime göre henüz gelmedi. Kuran arkadaşların cihazı root'lamışlardır. Bu sayede yurtdışında dağıtılan ROM'u kurmuşlardır.

fuusuun

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
4.3 Türkiye güncellemesi bildiğime göre henüz gelmedi. Kuran arkadaşların cihazı root'lamışlardır. Bu sayede yurtdışında dağıtılan ROM'u kurmuşlardır.

evet evet muhtemelen boyledır birkaçı y.dısında alınma telf.aslında yanıt ıcın tesekkur ediyorumm