• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Android güncelleme işlemleri

arkadaşlar androidde samsung'u odin ile güncelleyebiliyoruz. peki diğer markalar? htc huawei falan bunları el ile nasıl güncelleyebiliriz?

ayarlar kısmından güncellemeleri kontrol edederiz varsa güncelleriz

bu konuda android3 die bi arkadaş var ona sor istersen bu konularda hep onun ismini görüyorum

Kurulum dosyasını hafıza kartına atıp recovery moddan kurabilirsiniz. Tabi kuracağınız rom'u forumlarda araştırırsanız kurulumlarını aşama aşama anlatıyorlar.

merhabalar yardımcı olurmusunuz?
Galaxy note 2 kullanıyorum yaklasık 1 ay once bır sorun yasadım ve fabrıka ayarlarına cevırmek zorunda kaldım telf.numu ve suan 4.1.2 güncellemesini kullanıyorum 4.3 update ise hala gelmedi kies ide surekli kontrol ediyorum ama otomatık olarak güncelleme alamıyorum bunun ıcın root mu yapmam gerekiyor?

merhabalar yardımcı olurmusunuz?
Galaxy note 2 kullanıyorum yaklasık 1 ay once bır sorun yasadım ve fabrıka ayarlarına cevırmek zorunda kaldım telf.numu ve suan 4.1.2 güncellemesini kullanıyorum 4.3 update ise hala gelmedi kies ide surekli kontrol ediyorum ama otomatık olarak güncelleme alamıyorum bunun ıcın root mu yapmam gerekiyor?
4.3 güncellemesi Türkiye için çıktığında otomatik güncelleştirme alırsın. Sıfırladığında yine 4.1.2'de kalacaktır.

4.3 güncellemesi Türkiye için çıktığında otomatik güncelleştirme alırsın. Sıfırladığında yine 4.1.2'de kalacaktır.

nasıl yanı Türkiyeye gelmediğinimi söyluyorsunuz ? ama aralık ayından beri güncelleyen arkadaslarım var

1 - Odin ile her cihaza rom atabilirsin
2 - Cihaza rom atabilmek için cihazın root'lu olması gerekiyor

4.3 Türkiye güncellemesi bildiğime göre henüz gelmedi. Kuran arkadaşların cihazı root'lamışlardır. Bu sayede yurtdışında dağıtılan ROM'u kurmuşlardır.

evet evet muhtemelen boyledır birkaçı y.dısında alınma telf.aslında yanıt ıcın tesekkur ediyorumm