sherlock_holmes
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 1
arkadaşlar androidde samsung'u odin ile güncelleyebiliyoruz. peki diğer markalar? htc huawei falan bunları el ile nasıl güncelleyebiliriz?
Kurulum dosyasını hafıza kartına atıp recovery moddan kurabilirsiniz. Tabi kuracağınız rom'u forumlarda araştırırsanız kurulumlarını aşama aşama anlatıyorlar.
Evet,sanırsam Root gerekiyor o işlem için.anladım recovery moddan yüklemeyi denedim aam sanırsam root gerekiyor
4.3 güncellemesi Türkiye için çıktığında otomatik güncelleştirme alırsın. Sıfırladığında yine 4.1.2'de kalacaktır.merhabalar yardımcı olurmusunuz?
Galaxy note 2 kullanıyorum yaklasık 1 ay once bır sorun yasadım ve fabrıka ayarlarına cevırmek zorunda kaldım telf.numu ve suan 4.1.2 güncellemesini kullanıyorum 4.3 update ise hala gelmedi kies ide surekli kontrol ediyorum ama otomatık olarak güncelleme alamıyorum bunun ıcın root mu yapmam gerekiyor?
4.3 güncellemesi Türkiye için çıktığında otomatik güncelleştirme alırsın. Sıfırladığında yine 4.1.2'de kalacaktır.
1 - Odin ile her cihaza rom atabilirsin
2 - Cihaza rom atabilmek için cihazın root'lu olması gerekiyor
nasıl yanı Türkiyeye gelmediğinimi söyluyorsunuz ? ama aralık ayından beri güncelleyen arkadaslarım var
Telefon modelin neydi?
Samsung Galaxy Note II kullanıyorum
4.3 Türkiye güncellemesi bildiğime göre henüz gelmedi. Kuran arkadaşların cihazı root'lamışlardır. Bu sayede yurtdışında dağıtılan ROM'u kurmuşlardır.