Çok teşekkürler hocam.Bir sorum daha olacak.Acaba site kısayolu nasıl ekleyeceğimYenileme tuşu sağ üstteki üç nokta'da yuvarlak.Ben arama çubuğuna tıklayıp git diyerek yeniliyorum.
Sevdiğin siteye gir üç noktaya tıkla ardından sık kullanılanlara ekle.Çok teşekkürler hocam.Bir sorum daha olacak.Acaba site kısayolu nasıl ekleyeceğim
Teşekkürler hocam .peki fireroxta Google daki gibi otomatik çevirme gibi bir özellik yok sanırım.Acaba onun için ne yapmalıyım?Sevdiğin siteye gir üç noktaya tıkla ardından sık kullanılanlara ekle.
Malesef onun çözümü yok.Teşekkürler hocam .peki fireroxta Google daki gibi otomatik çevirme gibi bir özellik yok sanırım.Acaba onun için ne yapmalıyım?
Eklentilere baktda çevirme eklentisi bulamadımEklenti ekleyebilirsin.
Eklentilerde gözükmüyorOpera Touch kullan
Opera Touch tarayıcı.Eklentilere baktda çevirme eklentisi bulamadım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Eklentilerde gözükmüyor
Brave de yok mu çevirme eklentisiOpera Touch tarayıcı.
Var.Brave de yok mu çevirme eklentisi
Peki hocam şimdi opera touch indirdim de ondada çevirmeyi bulamadım?Var.
Ama mobilinde yok sanırım.
et mobilinde yok.
Çok teşekkürler hocam.fakat bir şey daha soracağım.ornegin Firefox un 100milyon kullanıcısı var.Ceviri olmamasına rağmen neden bu kadar çok tercih ediliyor?100milyon kişi ingilizce mi biliyorBen önceden Opera Touch kullanıyordum Brave geçtim tavsiye ederim.
Opera Touch'ta sağ üstteki üç noktaya tıklayın oradan da site seçeneklerine girin. Karşınıza çıkması gerek.
Nasıl?ss atabilir misinizAndroid Firefox'ta çevirmek istediğin metni seçip çevirebiliyorsun
Nasıl?ss atabilir misiniz