Android den ios a gecerken ki

Asparagus

Öğrenci
Reaksiyon puanı
12
Merhabalar arkadaslar, bildiginiz gibi android bir akilli telefonda oyunlarimizi ( coc, b.beach, diger supercell oyunlari vs.) kaydetmek icin google play uygulamasini kullaniyoruz fakat herhangi bir iphone a gecmek isteyen vatandasin , bir onceki android cihazindan , kayitli oyununu kaybetmeden bu gecisi yapmasi mumkun mudur? Bunun icin dahili bir uygulama vs var midir? En kolay cozum hangisidir ? Tesekkurler ...

HYuksel

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Merhabalar arkadaslar, bildiginiz gibi android bir akilli telefonda oyunlarimizi ( coc, b.beach, diger supercell oyunlari vs.) kaydetmek icin google play uygulamasini kullaniyoruz fakat herhangi bir iphone a gecmek isteyen vatandasin , bir onceki android cihazindan , kayitli oyununu kaybetmeden bu gecisi yapmasi mumkun mudur? Bunun icin dahili bir uygulama vs var midir? En kolay cozum hangisidir ? Tesekkurler ...
Bahsettiğin, satın alınmış oyunların ios'a geçirilmesi ise o mümkün olmuyor maalesef..

SeeTake

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Hocam coc oyununda kod ile geçiş yapabiliyorsun ;)

Reaksiyon puanı
2
Mümkün ben çok geçtim ama iki cihazında yanında olması gerekir.mesela boom beach aç ikisindende oyunu ayarlardan başka cihaza geçiyorum de kod gelir diğer oyunun ayarlarından gir ökey