Öneri Android 6-7bin tl sıfır telefon önerisi

Pixilt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Dün de konu açmıştım lakin yeterli cevap gelmediği ve fikrimde bazı değişiklikler olduğu için yeni bir konu açmaya karar verdim

iyi bir kamera
uzun sarj ( bu cok onemli)
minimum 128 gb hafıza
Sağlam olmalı telefonu düşerebiliyorum malasef
Lütfen büyük olmasın mümkünse 6.0 (6.3u gecmesin) civarı geçmesin hatta mümkünse tabi
Fazla ağır olmasın

İKİNCİ EL VEYA YURT DIŞI DÜŞÜNMÜYORUM

teşekkürler şimdiden

BehzatAmirim

Dekan
Reaksiyon puanı
6,972
Dün de konu açmıştım lakin yeterli cevap gelmediği ve fikrimde bazı değişiklikler olduğu için yeni bir konu açmaya karar verdim

iyi bir kamera
minimum 128 gb hafıza
Lütfen büyük olmasın mümkünse 6.0 (6.3u gecmesin) civarı geçmesin hatta mümkünse tabi
Fazla ağır olmasın

teşekkürler şimdiden
(Poco X3 GT bu cihaz)

Applemania

Profesör
Reaksiyon puanı
3,460

iyi bir kamera
minimum 128 gb hafıza
Fazla ağır olmasın

teşekkürler şimdiden
M33,Redmi Note 10.

Pixilt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
m33 mu poco x3 gt mi?
Bir de 6.5 6.7 biraz büyük piyasayı bilmiyorum belki artık her telefon böyledir
daha küçüğü var mıdır? 6.1 6.0 fln çünkü şu anki telefonum 6.3 bu bile bazen büyük geliyor
Birde bu telefonlar beni kaç yıl götürür

şu an ki telefonum mi 9 lite sizce değişmeye gerek var mı? Sarjı yetmiyor açıkçası bunları alınca şarjda bariz bir değişim olur mu?

Applemania

Profesör
Reaksiyon puanı
3,460
m33 mu poco x3 gt mi?
daha küçüğü var mıdır? 6.1 6.0 fln çünkü şu anki telefonum 6.3 bu bile bazen büyük geliyor

şu an ki telefonum mi 9 lite sizce değişmeye gerek var mı? Sarjı yetmiyor açıkçası bunları alınca şarjda bariz bir değişim olur mu?
Poco x3 gt.

BehzatAmirim

Dekan
Reaksiyon puanı
6,972
m33 mu poco x3 gt mi?

Redmi Note 10 Pro 5G (Poco X3 Pro) linkteki.
Küçük cihaz istiyorsan SE2020 al ikinci el.

Applemania

Profesör
Reaksiyon puanı
3,460
Redmi Note 10 Pro 5G (Poco X3 Pro) linkteki.
Küçük cihaz istiyorsan SE2020 al ikinci el.
Bataryadan beklentisi büyük ise Se 2020 almasın.Se 2020 büyük ekran sevmeyen,bataryadan büyük beklentisi olmayan kitleye hitap eden bir cihaz.Benim Se 2020 almam o günkü koşullarda paramın 11 Pro max e yetmemesinden dolayıdır.Şu anda borç harç olayları bitti.Yazın çok büyük bir aksilik olmazsa 13 Pro max yada 14 Pro dan birini alacağım.

BehzatAmirim

Dekan
Reaksiyon puanı
6,972
Arada çok büyük bir fark yok.İşin tuhaf tarafı 7000tl ye iyi cihaz yok.Konuyu açan kişinin ikinci el istememesine hayret ediyorum.
Aynı fiyata 10S varken neden 10?
•İşlemci daha iyi
•GPU daha iyi
•Ram daha fazla
•Kamera daha iyi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bataryadan beklentisi büyük ise Se 2020 almasın.Se 2020 büyük ekran sevmeyen,bataryadan büyük beklentisi olmayan kitleye hitap eden bir cihaz.Benim Se 2020 almam o günkü koşullarda paramın 11 Pro max e yetmemesinden dolayıdır.Şu anda borç harç olayları bitti.Yazın çok büyük bir aksilik olmazsa 13 Pro max yada 14 Pro dan birini alacağım.
Parası yetse herkes en üst modeli alır ?

Applemania

Profesör
Reaksiyon puanı
3,460
Aynı fiyata 10S varken neden 10?
•İşlemci daha iyi
•GPU daha iyi
•Ram daha fazla
•Kamera daha iyi

Parası yetse herkes en üst modeli alır ?
Xiaomi o kadar çok model çıkarıyorki takip etmekte zorlanıyorum.??? Dediğin gibi ram daha fazla ise 10s almak daha mantıklı olur.

Yahya7760

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
90
Pili %100 128GB 8 Plus al. 5 sene rahatına bak.

Gidip xiaomi Note 10 serisine 6k vermek gibi bi aptallık yapma.

Samsung s20 fe vardı ama zamlanmış.

Applemania

Profesör
Reaksiyon puanı
3,460

Adam ikinci el istemiyor.İkinci ele sıcak baksa iPhone 8 plus önerecektim.

BehzatAmirim

Dekan
Reaksiyon puanı
6,972

Ağzı olan konuşuyor.8 Plus maksimum 3 sene götürecek.Sonrasında uygulama desteği bile almayacak.Pil berbat.Ekran günümüze göre kötü?

Adam ikinci el istemiyor.İkinci ele sıcak baksa iPhone 8 plus önerecektim.
İkinci elde XR-XS bulurdu.

Applemania

Profesör
Reaksiyon puanı
3,460
Ağzı olan konuşuyor.8 Plus maksimum 3 sene götürecek.Sonrasında uygulama desteği bile almayacak.Pil berbat.Ekran günümüze göre kötü?

Xr-Xs ikinci el fiyatları uçtu.Dediğin gibi olsa Xr yada Xs almak 8 plus almaktan daha mantıklı.

Yahya7760

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
90

6S bile 7 yıllık olmasına rağmen taş gibi çalışıyor sadece pili sıkıntılı o kadar şarj %10'nun altındayken makina kafayı yiyor. Onun dışında 6S bile harika ki gelmiş 8 Plus'a uygulama desteği kesilecek 3 yıla diyorsun saçmalıyorsun. 6 bine aldığın sıfır android 1 seneye kalmaz ana menüde kasmaya başlarsa görürüm ben seni. Ya da ön kamerası çamurdan farksızsa ya da ortam birazcık karanlık olduğunda kamera kaliten çamur gibi olduğunda görürüm. Şuan 5 senelik 8 Plus'ın kamerası senin bu sene çıkmış 6 bine alacağın telefonun kamerasından iyidir. Hem bataryası da iyidir hem kamerası ana menüde ki akıcılıktan bahsetmiyorum bile.

BehzatAmirim

Dekan
Reaksiyon puanı
6,972
6S bile 7 yıllık olmasına rağmen taş gibi çalışıyor sadece pili sıkıntılı o kadar şarj %10'nun altındayken makina kafayı yiyor. Onun dışında 6S bile harika ki gelmiş 8 Plus'a uygulama desteği kesilecek 3 yıla diyorsun saçmalıyorsun. 6 bine aldığın sıfır android 1 seneye kalmaz ana menüde kasmaya başlarsa görürüm ben seni. Ya da ön kamerası çamurdan farksızsa ya da ortam birazcık karanlık olduğunda kamera kaliten çamur gibi olduğunda görürüm. Şuan 5 senelik 8 Plus'ın kamerası senin bu sene çıkmış 6 bine alacağın telefonun kamerasından iyidir. Hem bataryası da iyidir hem kamerası ana menüde ki akıcılıktan bahsetmiyorum bile.
8 Plus'un bataryası iyi değil.3 Seneye kesilecek.6S 8 yıllık.6 yıllık cihaz 8 Plus.3 seneye 9 yıllık olacak.

BehzatAmirim

Dekan
Reaksiyon puanı
6,972
7 bine XR bul bir tane de ben alacağım sana.
Bak fazla ters konuşuyosun.Eski usul pasaport kayıtlı cihazlar var.Bu işi yapan benim.Beklediğin zaman,cihaz bulursun.

8 Plus kullanmış biri olarak diyorum nasıl iyi değil? 3 seneye ne kesilecek? Taş gibi telefon sizi gidi xiaomi fanboyları.
Fanboy mu? Çocuksun.

Yahya7760

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
90
Bak fazla ters konuşuyosun.Eski usul pasaport kayıtlı cihazlar var.Bu işi yapan benim.Beklediğin zaman,cihaz bulursun.

Fanboy mu? Çocuksun.
Eski usul kayıtlı mı? Adam e-devlete girip cihazı iptal etse mal gibi kalırsın.

BehzatAmirim

Dekan
Reaksiyon puanı
6,972
Eski usul kayıtlı mı? Adam e-devlete girip cihazı iptal etse mal gibi kalırsın.
Terbiyeni takınmazsan ben birazdan terbiyemi takınmayacağım.Eski usül cihaz alırken aldım çıktım mı yapacaksın?
Kimlik fotosu,"." İMEİ NO'lu cihazı sattım bedelini aldım.Altına imza atılır.
Ki bu yeni usül değil.Yenisi gibi tek hat üzeri değil.Anlamadığın işlere burnunu sokma.

Namık Kemal hocamızın bir lafı vardır bilir misin kardeşim?
Namık Kemal'in Osmanlıcı'lık fikir akımında ülkemiz için önemli bir adam olduğunu bile bilmezsin sen.Çocuksun.Aklın yetmez.Nam-ı Kemal'dir o.

Yahya7760

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
90
Terbiyeni takınmazsan ben birazdan terbiyemi takınmayacağım.Eski usül cihaz alırken aldım çıktım mı yapacaksın?
Kimlik fotosu,"." İMEİ NO'lu cihazı sattım bedelini aldım.Altına imza atılır.
Ki bu yeni usül değil.Yenisi gibi tek hat üzeri değil.Anlamadığın işlere burnunu sokma.
Burnumu mu sokmayım güzel kardeşim terbiyesizleşte görelim seni.Başıma geldiği için söylüyorum amcama cihazı aldık 1 sene sonra adam IMEI'yi kapamış. He bu arada cidden terbiyesizleşte görelim discord kullanan biri yaşı en fazla kaç olabilir ki??

BehzatAmirim

Dekan
Reaksiyon puanı
6,972
Burnumu mu sokmayım güzel kardeşim terbiyesizleşte görelim seni.Başıma geldiği için söylüyorum amcama cihazı aldık 1 sene sonra adam IMEI'yi kapamış. He bu arada cidden terbiyesizleşte görelim discord kullanan biri yaşı en fazla kaç olabilir ki??
Sen kullanmıyorsun sanki? Arkadaşlarla oyun oynarken sohbet etmek çocukluk mu?