FataL Rhyme
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 4
Note 3 cihazımı Kies aracılığıyla geri dönderdim 4.4.2'ye sevindim stabilite açısından sürüm düşürmek isteyen arkadaşlar kies aracılığıyla yapabilir 

Kies ile değil de Odin adlı program aracılığı ile yapılıyor diye biliyorum. Gerçi Kies kullanmayalı baya oldu belki bir yolu çıkmıştır.Kies ile sürüm nasıl düşürülüyor anlatabilir misiniz? Bu konuda hiçbir bilgi bulamadım.
Kies ile sürüm nasıl düşürülüyor anlatabilir misiniz? Bu konuda hiçbir bilgi bulamadım.
Öncelikle cevabınız için teşekkürler fakat kies dowland modda cihazı tanımıyor.Öncelikle bakın bu kiesin acil kurtarma bölümü var telefonu kapatacaksınız download moduna alacaksanız daha sonra sizden kies bataryanın altında yazan bilgileri isteyecek bu bilgileri gireceksiniz o model no ile çıkan son güncellemeyi yükleyeceksiniz neyse ki Türkiye'ye henüz 5.0 gelmediğinden güncel sürüm olarak 4.4.2'yi yükledi ha bu arada odin ile sürüm düşürme işlemleri felan sakın yapmayın imei gidiyor + bazı fonksiyonlar çalışmıyor önermem açıkcası download moduna alın kiesten acil kurtarma bölümünden dediklerimi yapın
note 3 e 5.0 verildimi sizinki n9000Q modelimi....?Note 3 cihazımı Kies aracılığıyla geri dönderdim 4.4.2'ye sevindim stabilite açısından sürüm düşürmek isteyen arkadaşlar kies aracılığıyla yapabilir![]()
Memory Leak sorunu var diye biliyorum.Android L nin ne sorunu olabilir ki kit kat da ilk geldiginde çoğu insan gecersem kitkata şöyle oluyum boyle oluyum dediler hepsi kitkat kullaniyor simdi
Öncelikle cevabınız için teşekkürler fakat kies dowland modda cihazı tanımıyor.
note 3 e 5.0 verildimi sizinki n9000Q modelimi....?
Samsung cihaz kullanıpta nasıl mutlu olabilirsin ki:mrgreen:
![]()
![]()
note 3 e 5.0 verildimi sizinki n9000Q modelimi....?
sıfırdan kurdum ya ROM Rusya Romu Türkiye Romu değil eski 4.4.2'ye döndüm şu an custom romlar ile yola devam edeceğim ha bu arada önemli bir uyarı Android 5.0'a geçtiğinizde Custom Rom yükleyemiyorsunuz Black Screen ile karşılaşıyorsunuz Bootloader kilidini açmanız gerekiyor 5.0'da şu an AllianceROM yüklüyorum stabil bi sürüm çıkana kadar..Yükselttikten Sonra Telefonu Formatlaman Lazım Ki Performansı Düşmesin Aynısı Note 2 De Benim Başıma Geldi Telefonda Acayip Performans Düşüşü Oldu Jelly Beande Kit Kata Geçince Bende Format Attım Telefona Eskisine Göre Daha İyi Android Cihazlar Uygulamalardan Kalan Verilerden Acayip Şekilde Şişiyor Bir Zaman Sonra İster İstemez Format İstiyor.
Cm12 mi kullanıyorsunuz ?Custom Lollipop tıkır tıkır çalışıyor Note 3 N9005'te. Akşama kadar full kullanım % 40 şarj tüketti.
Cm12 mi kullanıyorsunuz ?![]()
Ben S3 Mini Cm12 kullanıyorum fakat Kullanıcılar menüsü yok acaba sorun romda mı yoksa sadece stoklarda mı var o yüzden sormuştum.
Ben S3 Mini Cm12 kullanıyorum fakat Kullanıcılar menüsü yok acaba sorun romda mı yoksa sadece stoklarda mı var o yüzden sormuştum.![]()
Olabilir. TeşekkürlerUyarlama aşamasında kaldırılmış olabilir bilmiyorum
Custom Lollipop tıkır tıkır çalışıyor Note 3 N9005'te. Akşama kadar full kullanım % 40 şarj tüketti.
ya bu stock 5.0'a geçtiğim zaman custom rom atamıyorum hep hata veriyor siyah ekran oluyor ya da samsung yazısında kalıyow wipe data cache dalvik yaptığım halde özel bi işlem mi lazım bunun için?
Custom recovery yüklü mü?