Android 5'den 4.4.2'ye geri döndüm çok mutluyum

FataL Rhyme

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Note 3 cihazımı Kies aracılığıyla geri dönderdim 4.4.2'ye sevindim stabilite açısından sürüm düşürmek isteyen arkadaşlar kies aracılığıyla yapabilir :)

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Basta uyarmistim zaten sorun yoksa güncellemeyin diye. Calisan aleti kurcalamayacaksin :)

hakan bora

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kies ile sürüm nasıl düşürülüyor anlatabilir misiniz? Bu konuda hiçbir bilgi bulamadım.

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
Samsung cihaz kullanıpta nasıl mutlu olabilirsin ki :D :mrgreen: :P :P

Alucardtn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kies ile sürüm nasıl düşürülüyor anlatabilir misiniz? Bu konuda hiçbir bilgi bulamadım.
Kies ile değil de Odin adlı program aracılığı ile yapılıyor diye biliyorum. Gerçi Kies kullanmayalı baya oldu belki bir yolu çıkmıştır.

monstearsoul

Doçent
Reaksiyon puanı
0
note 3üme 5.0 yüklemedim daha bakalım memnun kalmazsam dönerim tekrar 4.4.2 ye

FataL Rhyme

Doçent
Reaksiyon puanı
4

Öncelikle bakın bu kiesin acil kurtarma bölümü var telefonu kapatacaksınız download moduna alacaksanız daha sonra sizden kies bataryanın altında yazan bilgileri isteyecek bu bilgileri gireceksiniz o model no ile çıkan son güncellemeyi yükleyeceksiniz neyse ki Türkiye'ye henüz 5.0 gelmediğinden güncel sürüm olarak 4.4.2'yi yükledi ha bu arada odin ile sürüm düşürme işlemleri felan sakın yapmayın imei gidiyor + bazı fonksiyonlar çalışmıyor önermem açıkcası download moduna alın kiesten acil kurtarma bölümünden dediklerimi yapın

hakan bora

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle bakın bu kiesin acil kurtarma bölümü var telefonu kapatacaksınız download moduna alacaksanız daha sonra sizden kies bataryanın altında yazan bilgileri isteyecek bu bilgileri gireceksiniz o model no ile çıkan son güncellemeyi yükleyeceksiniz neyse ki Türkiye'ye henüz 5.0 gelmediğinden güncel sürüm olarak 4.4.2'yi yükledi ha bu arada odin ile sürüm düşürme işlemleri felan sakın yapmayın imei gidiyor + bazı fonksiyonlar çalışmıyor önermem açıkcası download moduna alın kiesten acil kurtarma bölümünden dediklerimi yapın
Öncelikle cevabınız için teşekkürler fakat kies dowland modda cihazı tanımıyor.

MiToS

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Android L nin ne sorunu olabilir ki kit kat da ilk geldiginde çoğu insan gecersem kitkata şöyle oluyum boyle oluyum dediler hepsi kitkat kullaniyor simdi

FataL Rhyme

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Öncelikle cevabınız için teşekkürler fakat kies dowland modda cihazı tanımıyor.

zaten tanımaz o dediğim gibi acil kurtarma sihirbazı var ordan yapacaksınız kies 3 olması lazım yalnız

- - - Mesaj Güncellendi - - -

note 3 e 5.0 verildimi sizinki n9000Q modelimi....?

sm–n900 modeline geldi oradan yüklemiştim fakat tam stabil olmadığından 4.4.2ye geri döndüm

FataL Rhyme

Doçent
Reaksiyon puanı
4
açıkca söylemek gerekirse bana göre şimdiye kadarki en stabil android sürümü 2.3.6 note 3 için olsa acımaz yüklerim :D S2 ile ne günlerdi bea

mayycryy

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Bizde note 3 e lollipop gelecek diye bekliyoruz :)

Dea

Profesör
Reaksiyon puanı
35
Yükselttikten Sonra Telefonu Formatlaman Lazım Ki Performansı Düşmesin Aynısı Note 2 De Benim Başıma Geldi Telefonda Acayip Performans Düşüşü Oldu Jelly Beande Kit Kata Geçince Bende Format Attım Telefona Eskisine Göre Daha İyi Android Cihazlar Uygulamalardan Kalan Verilerden Acayip Şekilde Şişiyor Bir Zaman Sonra İster İstemez Format İstiyor.

FataL Rhyme

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Yükselttikten Sonra Telefonu Formatlaman Lazım Ki Performansı Düşmesin Aynısı Note 2 De Benim Başıma Geldi Telefonda Acayip Performans Düşüşü Oldu Jelly Beande Kit Kata Geçince Bende Format Attım Telefona Eskisine Göre Daha İyi Android Cihazlar Uygulamalardan Kalan Verilerden Acayip Şekilde Şişiyor Bir Zaman Sonra İster İstemez Format İstiyor.
sıfırdan kurdum ya ROM Rusya Romu Türkiye Romu değil eski 4.4.2'ye döndüm şu an custom romlar ile yola devam edeceğim ha bu arada önemli bir uyarı Android 5.0'a geçtiğinizde Custom Rom yükleyemiyorsunuz Black Screen ile karşılaşıyorsunuz Bootloader kilidini açmanız gerekiyor 5.0'da şu an AllianceROM yüklüyorum stabil bi sürüm çıkana kadar..

mr_rain

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
452
Custom Lollipop tıkır tıkır çalışıyor Note 3 N9005'te. Akşama kadar full kullanım % 40 şarj tüketti.

mr_rain

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
452
Ben S3 Mini Cm12 kullanıyorum fakat Kullanıcılar menüsü yok acaba sorun romda mı yoksa sadece stoklarda mı var o yüzden sormuştum. :)

Uyarlama aşamasında kaldırılmış olabilir bilmiyorum

FataL Rhyme

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Custom Lollipop tıkır tıkır çalışıyor Note 3 N9005'te. Akşama kadar full kullanım % 40 şarj tüketti.

ya bu stock 5.0'a geçtiğim zaman custom rom atamıyorum hep hata veriyor siyah ekran oluyor ya da samsung yazısında kalıyow wipe data cache dalvik yaptığım halde özel bi işlem mi lazım bunun için?

mr_rain

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
452
ya bu stock 5.0'a geçtiğim zaman custom rom atamıyorum hep hata veriyor siyah ekran oluyor ya da samsung yazısında kalıyow wipe data cache dalvik yaptığım halde özel bi işlem mi lazım bunun için?

Custom recovery yüklü mü?