Android 5.0 Lollipop Eleştirisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shiftdelete.net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Reaksiyon puanı
10,315
ben öyle alengirli işlerden anlamam arkadaş, lg, htc ve sony'den sürekli haberler geliyor da, samsung'dan hala bir ses yok. bizim note4'e ne zaman verecekler bilmiyorum ama sanırım ilk alacak telefon o olacak herhal. kasım'a belki yetişmezse de aralık da mutlaka olacağını zannediyorum.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bazen çok sığ makaleler okuyorum, birşeyden tamamen emin olmadan anasayfadan vermek birçok insanın yanlış yönlendirilmesine sebep olur.

ilk olarak kilit ekranının açması alışması zor vs değil bu tamamen kişisel bişey, ben bir defa bile yanlış açmadım kilidi. Zaten 4.4 sürümünde de kilit sadece bir yöne doğru açılmıyordu ki istediğiniz yöne doğru açılabiliyordu.

ikinci olarak chrome sekmelerini eski usulde de kullanabilirsiniz adamlar size seçenek sunmuş, ios değil ki bu insanları zorlasınlar birşeylere. editörler biraz araştırıp sonra makale yazmalı o da olmadı birisi makaleyi yayınlamadan önce bir defa okumalı.

cheleby

Profesör
Reaksiyon puanı
227
Bir açıklama,duyum,bilgi yokmu.Neden hala nexus5 e gelmedi.

mr_rain

Guru
Reaksiyon puanı
454
Harika olmuş lollipop. Yağ gibi akıyor, çok hızlı. Sabah 8 de şarjdan aldım %29 şu an. Şarj olayını çözmüşler gibi

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
[video=youtube;lvp6eIIY93c]http://www.youtube.com/watch?v=lvp6eIIY93c[/video]

:D

ycl.mrt.zkn

Asistan
Reaksiyon puanı
38
Bizim nexus 5 de geleydi bir valla isyan edecem ya millet catir catir kullanio biz hala 4.4.4

balper

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Merhaba;
sony xperia z3 compact kullanıcısıyım ve android lolipop 5.0 güncellemesi gelmiş. ancak , çevremde exchange mail kurulumunda lolipop 5.0 da sorun olduğu bilgilerini aldım ve şahit oldum.fakat diğer telefonlar htc ,lg, samsung idi.acaba aynı sorunu benim telefonda da yaşar mıyım? çünkü şirket maili benim için çok önemli ve exchange mailde sorun yaşamak istemiyorum.
Konu ile lgili desteğinizi bekliyorum.
Teşekkürler.

xmustx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Note 3 rusya romu kurup türkçe dil seçerek kullanmak zorunda kalıyoruz..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Casper vıa v5 kullanıyorum güncellemeden sonra daha fazla sarj tüketmeye başladı ne yapmalıyım

N

note3 lollipop

SDN Okuru
Samsung note3 e lollipop güncellemesini kurdum. Ancak sdkarta yazma izni hala sıkıntılı. Her program yazma izni alamıyor. Dosya yöneticisi olan uygulamalardan Esfile izin alabiliyor ama bir ofis uygulaması engelli. Yazma izni Lollipop güncellemesinde en çok beklediğim şeydi. Ama bu olmadı.