Android 5.0 geliyor. Üstelik eski telefonlar için de.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Licerof035

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
[h=2]Google'dan yeni bir performans atağı gündemde. Böylelikle aynı işletim sistemi sürümünü kullanan telefonların sayısı ciddi şekilde artabilir.[/h]Akılı telefon kullanıcılarının merakla beklediği Android 5.0 Key Lime Pie'ın çıkışına daha vakit var. Resmi olmayan kaynakların belirttiğine göreGoogle, önümüzdeki 1-2 ay içerisinde Android 4.3 ile boy gösterebilir, ancak 5.0 için beklenen dönem, Ekim ayının sonları. Ekim gibi Motorola'nın yeni telefonunun ve yeni Nexus'un da görücüye çıkması gündemde. Bu cihazlarla yeni sistemin tanıtılması da iyi bir katkı yapabilir.
Peki, Android 5.0'ı başka hangi telefonlar kullanabilecek?
Söylenenler, Android 5.0'ın sadece yeni akıllı telefonlar için olmadığı, aynı zamanda birçok eski telefonu da kapsadığı yönünde. 512MB RAM kullanımlı iOS ve Windows Phone 8'li telefonlarda stabil bir çalışma performansının olduğu biliniyor. Bunu Google niye yapmasın? Google'ın da Android 5.0 sisteminin 512MB'lık telefonlarda optimize çalışacağı, performansının üst düzey olacağı konuşuluyor. Böylelikle de çok yaygın kullanılan Android 2.3 serisiişletim sistemi sürümünün geride bırakılması mümkün.

Ɲevermore

Profesör
Reaksiyon puanı
249
Sanmıyorum Android çok yük gerektiriyor çıkacağı en düşük telefon galaxy s2 olabilir ki daha s3 de bunun dahilinde 4.2.2 sürümünü almadılar daha

leonfrt

Doçent
Reaksiyon puanı
1
5 mi geliyor ben daha 4.1 kullanıyorum ne çabuk geliyor..

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
Kaynak belirtilmeden konu açmıyoruz. Ayrıca teknoloji sitelerinden haber paylaşımı yapmıyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...