Android 4.4.4 kilit ekranında bildirim ön izleme!!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan spy60
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

spy60

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Merhaba arkadaşlar telefonumda kitkat 4.4.4 yüklü sony xperia z1 kullanıyorum. kilit ekranında bildirimlerin görünmesini istiyorum. Bunun için yardımcı olursanız sevinirim. şimdiden teşekkürler.

ysf.taskin

Asistan
Reaksiyon puanı
9
Merhaba arkadaşlar telefonumda kitkat 4.4.4 yüklü sony xperia z1 kullanıyorum. kilit ekranında bildirimlerin görünmesini istiyorum. Bunun için yardımcı olursanız sevinirim. şimdiden teşekkürler.
ana sayfaya ve kilit ekranına bu uygulamanın widgetini yerleştirirsen gelen bütün bildirimle görünür. ios taki gibi. uygulamaları gmail, whatsapp vs tek tek eklemen gerek
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.kk.widget&hl=tr

sahinsahiner

Asistan
Reaksiyon puanı
50

Yahu bu 4.4.4 neden bana gelmiyor z2 kullanıyorum. Flash toolla mı yükledinz yoksa tele mi geldi

spy60

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Yahu bu 4.4.4 neden bana gelmiyor z2 kullanıyorum. Flash toolla mı yükledinz yoksa tele mi geldi
tele geldi çok oldu geleli senin telefona nasıl gelmemiş şimdiye kadar çok şaşırdım. root lu mu senin telefon?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...