Android 4.3'lerde uygulama durduruldu hatası ACİL YARDIM!!!

Bekirsamibatuml

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaslar ben samsung galaxy s4 kullanıyorum. Sorunum apkdan indirdigim buyuk boyutlu oyunlarin (Fifa 14, Modern Combat 4, Vegas Gangsteri vs.) durduruldu hatası ile acilmamasi. Oyunları yanlis yuklemiyorum cunku android bircok baska cihazda yaptım. Acil yardim edin hicbiryerde cevabim yok.:hammer:

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
bende s4 kullanıyorum fifa 14 rahat oynuyorum....
senin kullandıgın s4 ün android sürümü kaç 4.3 ise oyunlar o sürüme optimize edilmemiş olabilir ondan bu hatayı alırsın yada .apk da bi sıkıntı var başka cihazda çalışıyor deme çalışan cihazın android sürümü farklıdır ona optimize edilmiştir....

Bekirsamibatuml

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Heryerde bir sürü apk denedim olmuyo Baska forumlarda tek cozum root at diyorlar daha 3 hafta oldu alalı garantisini bozmak istemem. Baska birsey bilen varmi ?

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
O zaman hata vermesi normal. her telefon sorunsuz çalıştırmaz crackli apk'ları.

Bekirsamibatuml

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Baska s4lerde oluyor apk denedim arkadasimda bende olmuyor bi nedeni olmalı

Ɲevermore

Profesör
Reaksiyon puanı
249
Son sürüm apk indir :)

Bekirsamibatuml

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Zaten oyle yapıyorum yada yaptigimi saniyorum bilen varsa fifa 14 mc4 ve vegas gangsteri nin linkibi atsin ama cok denedim bi sürü apk denedim olmadi.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Fifa 14'ün paralısı da mı varmış? Marketteki ücretsiz?

Sansar667

Profesör
Reaksiyon puanı
526
Fifa 14'ün paralısı da mı varmış? Marketteki ücretsiz?

Bedava sürümünde sadece bir tek maç yapılabiliyor diye biliyorum.Bir nevi demo.Bütün takımlar + bütün oyun modları için ya parayla satın almak ya da apklı dosya bulmak lazım.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Ben baya maç yaptım. Demo falan da yazmıyor. Sadece manager mod'ları için para istiyor ekstra. Futbol oyunlarını sevmem denemek için kurmuştum.

melik.bck

Asistan
Reaksiyon puanı
13
Galaxy S4 te fifa 14 gibi büyük oyunları kaldıracak donanım var. Belki telefonunda bir yazılımsal problem veya virüs olabilir. Sama tavsiyem fabrika ayarlarına geri döndür ve eğer varsa sd kartı biçimlendir. Büyük ihtimal düzelecektir. Zaten S4 lerin çoğunda bu problem varsa ki ben daha önce duymadım Samsung küçük güncelleme yayınlar elbet...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
aynı hataları bende alıyorum note 2 (A 4.3) kullanıyorum modern combat 5 şi yükledim oyunun ana menüsüne girmeden kapanıp durduruldu hatası veriyor ,oyunu yüklerken tarif edildiği gibi yüklememe rağmen aynı hataları alıyorum , bunun bir çözümünü bilen arkadaşlar varsa yardımçı olsun.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
modern combat 5 şi sonunda yükledim note 2 ye .oyunun ilk önce data dosyasını indir [/COLOR].usb ye at attığın data dosyasını telefonunun android obb dosyasının içine kopyala , apk dosyasını indir onuda usb ye at data obb olan yere kopyala yapıştır apk dosyasını oyunun simgesine tıkla ve yükle oyun sorunsuz çalışıyor (wifiniz açık olsun ) ben böyle yaptım ve şuan note 2 de oynuyorum inşallah sizdede böyle çalışır oyun iyi seyirler çok basitmiş kurulumu.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
apk crack oldugu icin gameloft engellior telefonu ucus moduna alin acilir..