Android 4.3 Game Killer, GameCih Hatası

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 12ada
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

12ada

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Merhaba arkadaslar android 4.3 telefonuma root yaptim. Fakat cheat programlari calismiyor. Telefonun surumunden olduğunu dusunuyorum. Dusuk surumlu telefonda calisiyor cunku. Bu sorunu nasil cozebilirim?

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
root işlemi sorunsuz olduysa eğer android sürümünden kaynaklı bir sorundur

12ada

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Baska alternatif yok mu peki?

12ada

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Güncellendi. Sorun devam ediyor.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bende samsung s3 4.3 güncellemesi ve root yaptım GameCIH rootlu değil diye hata veriyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar telefonum galaxy note 2 telefonumu 4.3 android sürümüne çıkartıp rootladım. Ve şu anda gameCIH açılmıyor. Diğer tüm rootlu programlar açılıyor. GameCIH i açtığım zaman please wait diyor ve sonra 'error The system deny to root.' Hatası veriyor. Lütfen yardım edin.

ArF_GLR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Game Hacker deneyin. Bende Android 4.3 sürüm var ve gayet iyi çalışıyor.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
dostum. önce telefonun da geliştirici seçenekler menüsü aktif değil ise menüyü aktif et. " ayarlar - daha fazla - cihaz hakkında - karnel sürümüne 7 kere tıkla" aktif olacaktır. aktif ise usb ayıklama modunu devreye sok ve devam et artık root hatası vermeycektir.

N

nolmuyor

SDN Okuru
Yav evet ben USB hata ayıklamayı açtm ama olmuyor gamehacker açılmıyor telefonunun modeli general mobile 4g androidi 5.1.1 ne yapmam lazım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben aynısını yaptım ama olmuyo telefonum rootlu olmasina rağmen game cıh ve game killer error veriyo sorun nedir acaba