Android 4.0.x ve Üzeri Flash Player Yükleme Rehberi..

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Czmi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Czmi

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Adobe’un mobil platformdaki Flash desteğine son vereceğini hepimiz biliyoruz. Şu anda Google Play üzerinden yeni Adobe Flash Player yüklemesi yapılamıyor. Yalnızca Adobe Flash Player uygulamasını zaten yüklemiş olanlar için güvenlik güncelleştirmeleri yayımlanacak ve otomatik güncelleştirilecek.Jelly Bean işletim sistemi yüklü olan cihaza sahip olanlar Adobe Flash Player’ı kullanamayacak mı?Resmî olarak evet, fakat Google Play üzerinden olmasa da cihazınıza Adobe Flash Player’ı yükleyebilirsiniz. Bu yazımızda size bunu nasıl yapacağınızı anlatacağız ve siz de birkaç dakika içinde Flash Player’ınıza kavuşabileceksiniz.
Jelly Bean İşletim Sistemine Adobe Flash Player Nasıl Yüklenir?

1. Adobe’un Flash Player Arşivi sayfasından Android 4.0 için Flash Player’ın son sürümünü indirin (Aynı dosyayı Android 4.1 için de kullanabilirsiniz).
  2. İndirmiş olduğunuz “install_flash_player_ics.apk” dosyasını cihazınızın hafıza kartınıza kopyalayın.
  3. Bir dosya yöneticisi kullanarak uygulamayı kurun (Örnek olarak AppInstaller‘ı kullanabilirsiniz). Bu aşamada cihazınıza kurulum için bazı izinler vermeniz gerekebilir.
  4. Kurulum tamamlandıktan sonra tarayıcı ayarları kısmından Flash Player için “Her Zaman Açık (Alway On)” veya “İhtiyaç Halinde (On Demand)” seçeneklerinden birini seçin.
  5. Tebrikler! Cihazınıza Adobe Flash Player’ı kurdunuz.
Cihazınıza bu şekilde Flash Player kurduğunuzda çalışacağının garantisi yok. Zaten Adobe’un mobil platformlardan desteğini çekmesi de bir bakıma bu anlama geliyor. Sonuçta Adobe, Google Play üzerinden Flash Player yüklemesini engellemekle “Artık mobil cihazınıza Flash Player kurmayın” dedi sayılabilir.
İnternet üzerinde hâlâ oldukça fazla sayıda Flash gerektiren içerik var. Adobe’un mobil platformlardan desteğini çekmesiyle bu sayı daha da azalacaktır. Ancak mobil cihazlar için “Bir zamanlar bu cihazlarda Flash vardı” diyeceğimiz zamanlar için önümüzde epey vakit var

Hatta direk size son sürüm download linkini vereyim buyrunuz
download.gif
Flash Player 11.1.for Android 4.0 (11.1.115.20)

AhmetYasir

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Güzel bir yazı olmuş keşke desteğini hiç çekmeseydide bu yazıya gerek kalmasaydı

muratal

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Yazı için teşekkürler hocam. :)

K4S1R6A

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba.Ben Samsung Galaxy Note 10.1 (Tablet) alacağım.Adobe Flash Player yüklü olarak gelecek midir sizce?Birde ben Jelly Bean sürümü kurduğumda Flash Player tarayıcıyı desteklemeyecek mi o zaman hiç kurmasam daha mı iyi olacak.Önerilerinizi ​bekliyorum arkadaşlar.

muratal

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Merhaba.Ben Samsung Galaxy Note 10.1 (Tablet) alacağım.Adobe Flash Player yüklü olarak gelecek midir sizce?Birde ben Jelly Bean sürümü kurduğumda Flash Player tarayıcıyı desteklemeyecek mi o zaman hiç kurmasam daha mı iyi olacak.Önerilerinizi bekliyoru​m arkadaşlar.

Tablet sayfasında konu aç hocam yardımcı olan birileri çıkar elbet.

Czmi

Doçent
Reaksiyon puanı
2
hocam konu açmana gerek yok
flash olmazsa olmaz degıl ve yoklugunu cekmıyorum
JB ye yukselt adam gibi kullan
seri ve seksi :D

K4S1R6A

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0