Xperia-Arc
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
:blink: evet arkadaşlar sonunda döndm hiç bir bilgim yokken flashtool kullandm ve işlem çok basit herkes yapabilir 

:blink: evet arkadaşlar sonunda döndm hiç bir bilgim yokken flashtool kullandm ve işlem çok basit herkes yapabilir![]()
aman haa sakın 2.3te nedir, başınıza gelebilecek en kötü versiyonlardan biri
htc de olur mu bu flashtool? nasıl yapılıyor.
yok sadece sonyler için
yok ya en çok kullanılan sürüm hala
htc de olur mu bu flashtool? nasıl yapılıyor.
android sürümünü yükseltmeyi birtürlü beceremeyen insanların çogunluğundan o..
4.0.4 kadar iğrenç bir sürüm yoktur bu sürüm sayesinde telefonumdan soğudum ama artık rahatm telefonu yeniden almış gibi oldum xperia arc için bunları diyorum ben sizde downgrade yapın rahatlayın![]()
![]()
![]()
Htc için ruu dosyaları var, flaşlama öyle yapılıyor, veya clockwork yükleyerek.
nereden indirebilirim o programları? telefonu garanti dışı yapmaz, yada bir sorun teşkil etmez değil mi?
Telefonun modeline göre ruu yazıp aramak lazım. Htc xxx ruu mesela, bazı htc modellerinde s off gibi şeylere gerek yokmuş modeli söylerseniz bakarım garanti durumunu da.
tamamda her üretici her telofonuna güncelleme vermiyorki ha custom yüklesin dersen de herkes bu riski almıyorandroid sürümünü yükseltmeyi birtürlü beceremeyen insanların çogunluğundan o..
tamamda her üretici her telofonuna güncelleme vermiyorki ha custom yüklesin dersen de herkes bu riski almıyor
o kadar da kötü değildi ya 2.2 den sonra devim gibiydi benceaksini iddia etmiyorumki. mecburiyetten dolayı o sürüm en çok kullanılan sürüm diyorum.en iyi oldugundan değil yani.