Anasayfada'ki yazı nedir?

Jengar

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Menünün üst kısmındaki "SİTENİN BU KISMI MAHKEME KARARI OLMADAN KAPATILMIŞTIR" yazısı ne oluyo anlamadım? neresi kapatıldı? bilen varmı?

RadoN

Dekan
Reaksiyon puanı
3
“sansüre karşı sansür" kampanyası..

Alengirli

Dekan
Reaksiyon puanı
23
O bölüme tıkladığında açıklayıcı bir yazı olması lazım.

souris

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Kapatılan sitelere yönelik bir karşı kampanya hakkında bir mesaja ulaşıyoruz oradan hatta ben tepki vermek için 2 gün önce avatarımı öyle brşey yapmıştım mahkeme hemen kararı bozdu youtube bugün açıldı :D

Chester Merve

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Benim bildiğim bir şey var, bu sansüre karşı sansür kampanyası ile ilgili. Siteler bu oluşuma katılırsa bir index hazırlıyorlar, "Bu site kendi kararıyla kapatılmıştır." diye. O yazıya tıklanıldığında anasayfa geliyor. Bir site var, üye oluyorsun sitenle. Güzel bir oluşum. SDN'nin anasayfasındaki o yazıyı ben de gördüm. O da bu oluşum için atılmış bir adım olabilir.

0ReiS0

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Menünün üst kısmındaki "SİTENİN BU KISMI MAHKEME KARARI OLMADAN KAPATILMIŞTIR" yazısı ne oluyo anlamadım? neresi kapatıldı? bilen varmı?

Senin Gibi bi Mod Un Onu bilmemesi Bence ÇoK Aip Şaşırdım Yani Günlerce forumda sansüre karşı başlatılan kampanyalar v.s siteleri verildi ama sen yeni uayndın daha günaydın:P:icon_:

Jengar

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Senin Gibi bi Mod Un Onu bilmemesi Bence ÇoK Aip Şaşırdım Yani Günlerce forumda sansüre karşı başlatılan kampanyalar v.s siteleri verildi ama sen yeni uayndın daha günaydın:P:icon_:
Bneim gibi mod. derken???