Ananeye telefon(bugün alınacak)

NoRestForTheSicked

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Merhaba arkadaşlar ananeme yılbaşı için telefon alıcam.Fiyat olarak 600-700 tl verebilirim.Aklımda samsung galaxy j2 var.Fiyatına göre iyi telefon diyorlar duyduğum kadarıyla.Ayrıca menüde istenilen yere kolaylıkla ulaşılıyormuş.

Telefon whatsapp,mesaj,arama,ara sıra da oyun için kullanılacak.Ama istediğim en önemli özellik tel çalarken yüksek ses versin ki ananem öteki odada olsa bile aramayı duysun^^

Önerilerinizi bekliyorum.Tşkler.

M

Murat Burç

SDN Okuru
200 katarsan gm5 plus alırsınız onuda anneannen 3-4 sene rahat kullanır

sdnSamet

Asistan
Reaksiyon puanı
17
Merhaba arkadaşlar ananeme yılbaşı için telefon alıcam.Fiyat olarak 600-700 tl verebilirim.Aklımda samsung galaxy j2 var.Fiyatına göre iyi telefon diyorlar duyduğum kadarıyla.Ayrıca menüde istenilen yere kolaylıkla ulaşılıyormuş.

Telefon whatsapp,mesaj,arama,ara sıra da oyun için kullanılacak.Ama istediğim en önemli özellik tel çalarken yüksek ses versin ki ananem öteki odada olsa bile aramayı duysun^^

performans istemiyorsan lenovo k5 e bakabilirsin ses performansı gerçekten kaliteli

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779

Merhaba,

Bu fiyat bandında tavsiye ettiğim cihazlar lenovo k5 plus ve alcatel idol 3 5.5". Bu modelleri bir inceleyin şuan bu fiyat bandındaki en iyi donanımı bu ikisi sunuyor.

NoRestForTheSicked

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
200 katarsan gm5 plus alırsınız onuda anneannen 3-4 sene rahat kullanır
malesef en fazla 700 verebilirim:(

performans istemiyorsan lenovo k5 e bakabilirsin ses performansı gerçekten kaliteli
şimdi o telefona bakıyorum hocam,özellikleri samsungtan daha iyi kağıt üstünde bir de ses konusunda sesin kaliteli kalitesiz olması önemli değil de gümbür gümbür çıksın öyle istiyorum.
--- Gönderi Güncellendi ---
Neden kimse samsung önermiyor?Marka değeri yok mu^^ Lenovo alırsam teknik servis sıkıntısı olmaz değil mi?

sdnSamet

Asistan
Reaksiyon puanı
17
malesef en fazla 700 verebilirim:(

şimdi o telefona bakıyorum hocam,özellikleri samsungtan daha iyi kağıt üstünde bir de ses konusunda sesin kaliteli kalitesiz olması önemli değil de gümbür gümbür çıksın öyle istiyorum.
--- Gönderi Güncellendi ---
Neden kimse samsung önermiyor?Marka değeri yok mu^^ Lenovo alırsam teknik servis sıkıntısı olmaz değil mi?
tam da dediğin gibi ses dolby olması lazım yani gümbür gümbür çıkar

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Anneanne'nin gözleri de iyi görmez şimdi. Ona büyük ekranlı, kolay menülü bir telefon lazım. Ona göre seçersen iyi edersin.