Anakartımın Ses Yongası Hakkında

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Zorluer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Zorluer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar. Ben oyuncu kulaklığı alacağım fakat alacağım kulaklık 7.1 değil stero olduğu için anakartımın ses yongasının iyi olması durumunda almamı tavsiye ettiler. ben donanımsal olarak çok bilgi sahibi değilim. Laptopum Dell g317 modeli. 1060 ekran kartı olan. Hyperx cloud alpha da tercih ettiğim kulaklık. Anakartıma ait bilgileri ekran görüntüsü olarak sundum size. Sizden ricam anakartımın ses yongasının modeli nedir. Kaliteli midir bilgi alabilir miyim

69322

iyi forumlar.

Son düzenleyen moderatör:

Zorluer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Dell çağrı merkezinden gelen mail ise ;

Audio specifications

Controller Realtek ALC3204 with MaxxAudio Pro
Speakers Two
Speaker output Average 2 W
Peak 2.5 W
Microphone Dual-array microphones

System information Processor

8th Generation Intel Core i5/i7
Chipset Mobile Intel HM370 chipset

bu şekilde

utkuversus

Rektör
Cezalı
Reaksiyon puanı
13,247
Masaüstü cihazlardaki kadar olmasa da o cihazın da kendi segmentine göre iyi denilebilecek seviyede bir ses kartı var.

Zorluer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Masaüstü cihazlardaki kadar olmasa da o cihazın da kendi segmentine göre iyi denilebilecek seviyede bir ses kartı var.
Bu durumda Cloud Alpha mı tavsiye edersiniz Yoksa Arctis 5 2019 Edit veya Cloud 2 mi hocam yoksa başka bir tavsiyeniz olur mu bana kulaklık almamda. Ayrıca yardımınız için çok teşekkür ederim. İnanın kaç gündür aynı konu ile ilgili farklı farklı yerlerde konu açtım. Yüzlerce görüntülemeye karşın bir cevap alamadım. Bugün buraya üye oldum, iyi ki de olmuşum. Nasipse bundan sonra sizlerden öğreneceğim çok şey var ve hep aranızda olacağım.

utkuversus

Rektör
Cezalı
Reaksiyon puanı
13,247
Arctis 5 2019 Edition derim ben.