nixc0r
Profesör
Ayıranı ben döverim yarına büyük dövüş var gibiYa arkadaşa bi destek çıkalım. Yarın akşam
Show TV'de bedavaya ring maçı izleriz. Kasanı camdan aşağı fırlat.
Ayıranı ben döverim yarına büyük dövüş var gibiYa arkadaşa bi destek çıkalım. Yarın akşam
Show TV'de bedavaya ring maçı izleriz. Kasanı camdan aşağı fırlat.
Yok ya karıştırıyorsunuz. Commodus Roma İmparatoru. A! Çok zekiyim bunu nereden biliyorum!Nasıl yani. Senin nenenin halası benim amcamın oğlu mu ?
Kabul etmezler.Kardeşim söyle ki bu bilgisayar çok eskidi kullanılamıyor bari hayrıma bir köy okuluna vereyim. Hayrımız olsun de.
Aha akraba çıktık hocam bir ara rastlarsam arabayı üzerinize sürerim o zaman anlarsınız benimNasıl yani. Senin nenenin halası benim amcamın oğlu mu ?
Gerçekten hiç böyle düşünmemiştim. Değişik bir bakış açısı.Evet millet vekillerinin maaşını düşürürsen yolsuzluğun önünü daha çok açarsın. Buna en net örnek AzerbaycandırEğitim aldığım bir konuda ithamda bulunduğundan sana her şeyi ince ince anlatabilirim ama senin kendi fikirlerini değiştirmeye açık olman lazım. Şu an yolsuzluk yok mu diyeceksin evet var. Bunu düşürürsen daha çok artar. Somali ve Filistin ise Türkiyenin dış politikadaki güvencesidir. Akdenizdeki ve Egedeki haklarını koruyabilmesi için gereklidir. Gereğini anlatmam şu an yazdıklarımın hepsinin 4 katı kadar daha uzun bir mesaj yazmam demek olur ama istersen sana hepsini özel mesaj ile anlatırım. Yeter ki politika alanına ilgili ol
![]()
Reyiz sen neden hala burada ciddi ciddi cevap bekliyorsun. Adamlar ateş püskürüyor sen hala çözüm bekleyişindesinKabul etmezler.
E benim amca oğlu da o meslekteydi.Yok ya karıştırıyorsunuz. Commodus Roma İmparatoru. A! Çok zekiyim bunu nereden biliyorum!![]()
Arkadan da Fight Club. Ohh ne güzel bedava boks maçı.Ayıranı ben döverim yarına büyük dövüş var gibi![]()
Round 1 bu akşammış hazırlanınArkadaşlar bu akşam yatmadan önce bir iğne ile anakarta hasar vermeyi düşünüyorum sizce nasıl fikir?
Şunu bil ki yüksek ihtimalle yenisini almayacaklar. Onun yerine ailende başka bir bilgisayar kullanıcısı varsa 1 günlüğüne takas edin. Halini anlayacaktır.Arkadaşlar bu akşam yatmadan önce bir iğne ile anakarta hasar vermeyi düşünüyorum sizce nasıl fikir?
Araba derken de yanlış anlamayın hocam el arabası XDAha akraba çıktık hocam bir ara rastlarsam arabayı üzerinize sürerim o zaman anlarsınız benim![]()
Samimi söylüyorum vazgeç kanka manyak olursun bak.Arkadaşlar bu akşam yatmadan önce bir iğne ile anakarta hasar vermeyi düşünüyorum sizce nasıl fikir?
Mangal da yaparız.Aha akraba çıktık hocam bir ara rastlarsam arabayı üzerinize sürerim o zaman anlarsınız benim![]()
Ailemdeki tek bilgisayar kullanıcısı benim geniş ailede ise kuzenim var ama ailem kuzenimi dinlemez.Şunu bil ki yüksek ihtimalle yenisini almayacaklar. Onun yerine ailende başka bir bilgisayar kullanıcısı varsa 1 günlüğüne takas edin. Halini anlayacaktır.
Helal be. Sonunda forumda boks seven biri çıktı.Kasayı ac bilgisayar çalışır halde iken RAM i sök ve tekrar tak. Anakart yanar.