Mr.White45
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 13
mATX gibi gözüküyor benim anakartta bu boylarda çünkü.Mehaba anakartım çok eski yeni anakart alacağım fakat anakartım mATX mi ATX mi bilmiyorum sitesinde bilgi yok hiçbir şekilde söyleyebilir misiniz ekteki resme bakarak?
Teşekkürler cevabınız için bu konulara baktım atx anakartlar daha uzun ve eni küçükmüş gibi sankimATX gibi gözüküyor benim anakartta bu boylarda çünkü.
Anakart: Asus M4A88TD-M EvoSisteminiz ?
Tamam teşekkürler anakart işlemci ve ram almayı düşünüyorum da o yüzden sordum sağolun. ?ATX olsaydı anakart en aşağıya kadar uzanır, sağ kısma doğru biraz daha geniş olurdu. Anakartınız mATX
Anakart markanızdan anlaşılabiliyor biraz araştırabilirsiniz isterseniz.Anakart: Asus M4A88TD-M Evo
Ekran Kartı: Msi radeon rx 550 oc
İşlemci: Amd Phenom II X4 955
6 gb ram
niye sordunuz ki?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tamam teşekkürler anakart işlemci ve ram almayı düşünüyorum da o yüzden sordum sağolun. ?
Vatanın linkini verebilir misiniz bulamadım da bakayım birazAnakart markanızdan anlaşılabiliyor biraz araştırabilirsiniz isterseniz.
vatanın sitesine baktığımda bunu buldum:
"Şekil Faktörü : uATX Form Factor "
uATX = mATX
Anakart: Asus M4A88TD-M Evo
Ekran Kartı: Msi radeon rx 550 oc
İşlemci: Amd Phenom II X4 955
6 gb ram
niye sordunuz ki?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tamam teşekkürler anakart işlemci ve ram almayı düşünüyorum da o yüzden sordum sağolun. ?
Onu da biliyorum ama emin olmak için sordum şüphelerim vardı zaten matx bir anakart sipariş verdim beğendiğimdenO kasaya ATXanakart da olur. İlla microATX Aalmak zorunda değilsin..