Abdurrahman Göktaş
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 25
Merhaba benim anakartım FSB 1333/1066/800MHZ destekliyor benim işlemcim xeon E5462 1600 mhz napim iptal mi edim işlemci siparişi ni
Faxconn g41 mxk 2.0İşlemci ile anakartın MHz ayrımı diye birşeyi yok siz anakartın ne olduğunu tam söyleyin uyumlu olup olmadığını bakalım.
Hyr ben edit yapilmisli alcam yani lga 771 lga 775 uyumlamislarAnakartınız ile işlemciniz soket bakımından uyumsuz iptal edin ürünü lg775 soket destekli anakart almanız gerekiyor.
Uyumlu mu abi lütfen hemen cevao verAnakartınız ile işlemciniz soket bakımından uyumsuz iptal edin ürünü lg775 soket destekli anakart almanız gerekiyor.
Girersem ama anakartima uygun mu modlanmis haliFabrika çıkışlı öyle bir model gözükmüyor Modlanmış bir anakart tahminen ve sorunları fazla olabilir onun için öyle ise girmenizi girmenizi önermem.
Ama met 35 alabilirsin dediHata alma olasılığınız artacaktır mavi ekran gibi sorunlar çekme olasılığınız var bence hiç girmeyin.
tmNormalde Xeon işlemciler LGA 775 anakartlarda modlandıktan sonra ve iyi bir soğutucuyla iyi oluyorlar.Ancak bu işlemci 1600 bus speed e sahip,senin anakartının 1333 desteklediği gözüküyor,normalde uymuyorlar diyebilirim.Ancak önceki konuda da dediğim gibi riskli bir şey,çalışa da bilir çalışmaya da bilir.Ben bu kadar parayı riske atabilirim diyorsan al ama bu şekilde evirip çevirip aynı şeyin konusunu açarsan pek bir yere varamazsın,Quad al geç.
Teşekkürler ben xeon siparişi verdim ama iptal ettim şimdi 1 hafta sinra Q8400 alcamDesteklemesine destekliyor ama ,senin maalesef bu konullarda tecrüben yok. Modlu bios bulmak mesele değil,foxcoon anakarta onu atabilmek de epey profesyonelce bi iş . Yani anladım ki bu iş seni aşar. Bu nedenle,Emir in dediği gibi quad core bi işlemci al,geç.
Peki xeon alsaydım mod yapcaktim ya Q8400 yapmam gerekli miDesteklemesine destekliyor ama ,senin maalesef bu konullarda tecrüben yok. Modlu bios bulmak mesele değil,foxcoon anakarta onu atabilmek de epey profesyonelce bi iş . Yani anladım ki bu iş seni aşar. Bu nedenle,Emir in dediği gibi quad core bi işlemci al,geç.
Quadlara modlama yapmak gerekmez.Tak çalıştırTeşekkürler ben xeon siparişi verdim ama iptal ettim şimdi 1 hafta sinra Q8400 alcam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Peki xeon alsaydım mod yapcaktim ya Q8400 yapmam gerekli mi