WI-FI'lı anakart yok giriş seviyesinde maalesef. TP-LINK Archer T3U alabilirsiniz WI-FI adaptörü olarak. GIGABYTE B450M-S2H olabilir. Ya da GIGABYTE B450M-H.Arkadşlar merhaba anakartlardan pek anlamıyorum bana itopyadan r5 3600 iyi performans gösteren ve wifili ucuz bir anakart önerirmisiniz
b450m s2h+ wifi ataptörü al.WI-FI'lı anakart yok giriş seviyesinde maalesef. TP-LINK Archer T3U alabilirsiniz WI-FI adaptörü olarak. GIGABYTE B450M-S2H olabilir. Ya da GIGABYTE B450M-H.
Ben konu sahibi değilim. @adsızbiri konu sahibidir.b450m s2h+ wifi ataptörü al.
1000TL ve üstü anakartlar oluyor sizin dediğiniz. X570 ayarında ATX yapılı B450 anakartlar yani.Peki wifi özeliği dışında aynı özeliklere sahip iyi performans gösteren ucuzanakart varmı
en ucuz f/p b450m s2hPeki wifi özeliği dışında aynı özeliklere sahip iyi performans gösteren ucuzanakart varmı
Fiyat aralığı ne kadar?Arkadşlar merhaba anakartlardan pek anlamıyorum bana itopyadan r5 3600 iyi performans gösteren ve wifili ucuz bir anakart önerirmisiniz
Bu sene sonu çıkacak. Şu anda mobil olarak çıktı 4.nesiller.Peki 4. Nesil ne zaman çıkar