UnFrGvnG
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 989
Bunu takınca neoluyorki , ne farki varki evdeki modemle, bunu taktitan sonra heryerdemi çekiyor bu internet ?
Özetle kablosuz bağlantı (Wİ-Fİ) kullanabiliyorsun.Bunu takınca neoluyorki , ne farki varki evdeki modemle, bunu taktitan sonra heryerdemi çekiyor bu internet ?
Ücretsiz ve heryerdemi kullanabiliyorumÖzetle kablosuz bağlantı (Wİ-Fİ) kullanabiliyorsun.
Dalga mı geçiyon ( geçmiyor isen belli bi mesafe içerisinde)Ücretsiz ve heryerdemi kullanabiliyorum
Ya niye dalga geciyim, bu konular ile çok bir bilgim yoktur merak ettim, bunu takinca dahami hizli kullaniyorum interneti, modem kapali olursa kullanamam demi içindeki wifi guclendiriciDalga mı geçiyon ( geçmiyor isen belli bi mesafe içerisinde)
Telefonlardaki Wİ-Fİ gibi düşün.Ya niye dalga geciyim, bu konular ile çok bir bilgim yoktur merak ettim, bunu takinca dahami hizli kullaniyorum interneti, modem kapali olursa kullanamam demi içindeki wifi guclendirici
Nasıl yaniTelefonlardaki Wİ-Fİ gibi düşün.
Ya direk modemden bilgisayara kablo bağlamadan internete bağlanıyorsun işte.Nasıl yani
Ya direk modemden bilgisayara kablo bağlamadan internete bağlanıyorsun işte.
Ha o TP-Link olan mı? Evet o olmadan kablosuz bağlanamazsın, kablo bağlaman gerekir.Hazır Sistemler - inventus
inventus.com.tr
Burdakini diyorum yani, bu olmadan kablosuz baglanamam ozaman demi