Anakart ve işlemci yanması sonucu ekran kartı zarar görür mü

batuhandkmn1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
İşlemcim ve anakartim yandı 10 yıllık vardı
Ekran kartım zarar görmüş müdür??

hobbSSaldım

Asistan
Reaksiyon puanı
134
Eğer anakart yandıysa bütün herşey olmuş olabilir. Anakartın içindeki devrelerden ekran kartına giden zarar gördüyso g.o

batuhandkmn1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Eğer anakart yandıysa bütün herşey olmuş olabilir. Anakartın içindeki devrelerden ekran kartına giden zarar gördüyso g.o
Valla anakart yandı dediler ama önceden calisiyordu bilgisayar sadece görüntü gelmiyordu sonradan görüntüde gelmemeye başladı zaten 10-11 senelik bilgisayardi yani

hobbSSaldım

Asistan
Reaksiyon puanı
134
Valla ekran kartı para edecek bişe değilse takma kafaya topla yeni bişe. İşlemci zaten 1. yada 2. nesil bşiedir.

hobbSSaldım

Asistan
Reaksiyon puanı
134
PC masaüstüyse çıkart kartı bak slota giren yere. Bi yanık görürsen anla ki yanmış. Yanık görüyorsan sat gitsin

batuhandkmn1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
PC masaüstüyse çıkart kartı bak slota giren yere. Bi yanık görürsen anla ki yanmış. Yanık görüyorsan sat gitsin
Usta yanık falan biyer yok hatta şimdi fotoğraf aticam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Valla anakartin slotundada ekran kartındada çizik dahi yok

Szayel

Profesör
Reaksiyon puanı
1,147
Selam,

Elektrik atlaması ile bozmuş olabilir ama büyük oranda gerekir. Sürekli olarak bu yük altında kalınca evet bozulur. Power de aynı şekilde. Toprak hattı olmayan yerlerde, dalgalanmalarda yaşanabilir.

İşlemci yandığını hiç görmedim şahsen. Anakart çok yaktım da, ekran kartına sirayet ettiğini bilmem.