ozciceky
Profesör
Pardon ya. Ben 2K'sını attım sandım. Benim baktığım 2k idiHocam bunun 2 k sı var mı peki
Mesaj otomatik birleştirildi:
Baktığım model vatan'da kalmamış...
Pardon ya. Ben 2K'sını attım sandım. Benim baktığım 2k idiHocam bunun 2 k sı var mı peki
Peki başka bir yerde yok mu bende bir kaç monitör inceledim onları atayım burdan bir dakikaPardon ya. Ben 2K'sını attım sandım. Benim baktığım 2k idi
Baktığım model vatan'da kalmamış...
sadece size tavsiyem mutlaka görerek alın. Vatandan alıyorsanız ölü piksel testi yaparak alın.
Ben öyle yaptım ilk monitörde 1 adet ölü pixel vardı. Başka kutu istedim onu da test edip öyle aldım.
Hocam 3500 tl bütçem var bu iyimidir yoksa başka monitör varmıdır bu fiyatlaraSakın 1080P almayasın.
2K ,da bence, ideal,27 inç.
32 inçte ,pixel aralıkları büyüyecek. 2K nın vereceği keyif ,bozulur. Şu gözüme ilişti.
Hocam birde birşey sorucam bu önerdiğiniz palit rtx 3070 benim seasonic m12ii 620w 80 bronze power supply yeter mi birde onun masrafına girmek istemiyorum.MSI 27" OPTIX MAG271CQR Gaming Monitör, Curved, WQHD, VA, 144HZ, 1MS, RGB, HDMI+DP: Amazon.com.tr
MSI 27" OPTIX MAG271CQR Gaming Monitör, Curved, WQHD, VA, 144HZ, 1MS, RGB, HDMI+DP: Amazon.com.trwww.amazon.com.tr
Hocam peki overclock yapmadan bios ekranından ram hızı arttırılabiliyor mu o zaman değişir miPalit, 12 volttan 210 watt civarı çeker. Elndeki powewr 112 volttan ,bakmadım ama en az 550 watt verir. Yani bu power yeter. Ancak bi şartla,overclock yapmayacaksın.Çünkü, overclock ile bu işlemciler aşırı volt çekmeye başlarlar. Yani overclock yapmamalısın. O zaman garanti veremem.
Ram frekansının voltajla alakası yoktur. Yapabilirsin.Hocam peki overclock yapmadan bios ekranından ram hızı arttırılabiliyor mu o zaman değişir mi
Ram frekansının voltajla alakası yoktur. Yapabilirsin.
Hepinize çok teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için ekran kartı işinide halletmiş oldum sayenizde şimdi bi monitör kaldı onuda yarın bakıcam bi nasıl olcaksizin iki monitör hakkında da bir bilgim yok. en güzeli dünya gözü ile incelemek yakından.
Hocam şimdilik elimdeki 1080P monitörü kullansam darboğaz olursa sistemim için sıkıntı olur mu faxla ısınma fps kaybı gibiEvet, monitör işi uzmanlık alanım değil.Biraz yurt dışı sitelere bakınarak tavsiye de bulundum. Sende iyice bi araştır,yani.